ΑΕΚ

Μπακάκης: "Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας"

Μπακάκης: "Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Μπακάκης αναφέρθηκε στην ισοπαλία της ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες, στον τελικό με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (6/5) στο Πανθεσσαλικό και στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ένωση στο ματς με τον ΠΑΣ.

"Είναι λογικό το μυαλό μας να ήταν στον τελικό. Είναι σίγουρο αυτό. Δουλέψαμε όμως πολύ για το παιχνίδι. Μας είπε και ο προπονητής ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά, όμως στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι να το γυρίσουμε.

Είχαμε την κατοχή, ήμασταν πολύ καλύτεροι, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πέκχαρτ να κάνουμε το 1-2. Συνεχίζουμε… Κοιτάζουμε τα playoffs, αλλά πρώτα απ’ όλα τον τελικό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», τόνισε αρχικά στην κάμερα της NOVA ο Μιχάλης Μπακάκης μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και συνέχισε:

" Είναι διαφορετικό να παίζεις στο ΟΑΚΑ και διαφορετικό στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ο αγωνιστικό χώρος δεν ήταν τόσο καλός, ήταν μικρό το γήπεδο. Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Θέλαμε να προσαρμοστούμε, μας πήρε λίγη ώρα.

Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις, είχαμε και την ευκαιρία του Τόμας, ξαναλέω, αλλά ατυχήσαμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ