ΑΕΚ

Μπακάκης: "Για τη νίκη στο Καραϊσκάκη"

Μπακάκης: "Για τη νίκη στο Καραϊσκάκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να αφήσει πίσω το "στραβοπάτημα" με τον Ηρακλή, δίνοντας σύνθημα νίκης ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να αφήσει στην άκρη την ισοπαλία με τον Ηρακλή και να πάει στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη νίκη προκειμένου να δείξει ότι πάει για πρωταθλητισμό.

"Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία. Για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια μέσα στην έδρα σου. Όμως δεν παύουμε να παλεύουμε. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και πρέπει να κερδίσουμε", δήλωσε αρχικά ο μπακ της ΑΕΚ και συνέχισε:

"Τα ντέρμπι ξέρουμε ότι είναι δύσκολα παιχνίδια. Είτε πάμε με 9 βαθμούς είτε πάμε με 7 δεν έχει διαφορά. Θα πάμε στο Καραϊσκάκη να κερδίσουμε και να δείξουμε ότι πάμε για πρωταθλητισμό".

Για το αν έχασε το πρώτο ημίχρονο: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε".

Για το πώς νιώθει ο ίδιος: "Σήμερα έκρινε ο προπονητής ότι έπρεπε να με βάλει να αγωνιστώ και εγώ έδωσαν τον καλύτερο μου εαυτό. Όταν μου δοθεί ξανά ευκαιρία θα προσπαθήσω να δείξω ακόμη καλύτερο πρόσωπο".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Άσφαιρη" και η ΑΕΚ, 0-0 με τον Ηρακλή
Η τελευταία φορά που οι 4 "μεγάλοι" έχασαν βαθμούς την ίδια αγωνιστική
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ