ΑΕΚ

Μπακάκης: "Είμαστε πιο έτοιμοι αυτή τη φορά για το Champions League"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στην κάμερα του AEK TV για την περυσινή εξαιρετική πορεία των "κιτρινόμαυρων", αλλά και τους στόχους της φετινής σεζόν. (VIDEO)

Ο Μιχάλης Μπακάκης ετοιμάζεται για την πέμπτη σεζόν του στην ΑΕΚ και ήδη έχει πολλά να θυμηθεί: τη Β' Εθνική, την άνοδο, το Κύπελλο Ελλάδας, την επιστροφή στην Ευρώπη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε χρονιά και ένα βήμα, κάθε σεζόν και μια κατάκτηση.

Μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, είναι αυτοί που συνεχίζουν από εκείνο το καλοκαίρι του 2014 που, με τον εφιάλτη της Γ' Εθνικής ήδη παρελθόν, η ΑΕΚ ετοιμαζόταν για την ολική επαναφορά σε κυρίαρχο ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπροστά είναι η πρόκληση της συμμετοχής στο Champions League και βέβαια η επανάκτηση του τίτλου στη Super League. Για όλα αυτά που πέρασαν και για όλα τα καλύτερα που έρχονται μίλησε ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ αποκλειστικά στην κάμερα του AEK TV από το Κιέλτσε, όπου οι πρωταθλητές πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Δείτε το video:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ