ΑΕΚ

Μπαίνουν σε πρόγραμμα

Μπαίνουν σε πρόγραμμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κετσπάγια βάζει από σήμερα (30/8) τον Λέσκοτ και τον Χριστοδουλόπουλο σε πρόγραμμα για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Τζολέον Λέσκοτ έπεσαν στην συγκυρία να ολοκληρώσουν την μεταγραφή τους στην ΑΕΚ, όχι μόνο πάνω στο διάστημα της αναστολής έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά ακόμα και στο διήμερο ρεπό που έχει δώσει ο Κετσπάγια.

Βεβαίως ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός ήδη έχει πάει δυο φορές στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για ατομικό πρόγραμμα. Ενώ πιθανότατα το ίδιο θα κάνει και σήμερα (30/8) ο Άγγλος στόπερ. Όμως η ενσωμάτωση αμφότερων στη νέα τους ομάδα, θα γίνει το απόγευμα, που οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στα Σπάτα μετά το ρεπό.

Ο Κετσπάγια και οι συνεργάτες του θέλουν να δουν και τον Χριστοδουλόπουλο και τον Λέσκοτ, προκειμένου να τους βάλουν σ’ ένα πρόγραμμα μέσα από το οποίο θα κερδίσουν το χαμένο έδαφος ως προς την ετοιμότητα τους. Ο Άγγλος στόπερ έβγαλε ένα κομμάτι της προετοιμασίας με την Άστον Βίλα. Και μάλιστα μέχρι και τα μέσα του Ιούλη, έπαιρνε χρόνο συμμετοχής και στα φιλικά. Κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Βερόνα, έχει ακολουθήσει και ο Χριστοδουλόπουλος.

Είναι πάντως δεδομένο πως τόσο ο Λέσκοτ όσο και ο Λάζαρος, θα χρειαστούν χρόνο μέχρι να μπορέσουν να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα και να βρουν τον ρυθμό τους. Μάλιστα ο Άγγλος στόπερ έλεγε χθες (29/8) πως είναι θετικό πως δεν έχει αυτό το διάστημα πρωτάθλημα, προκειμένου να το εκμεταλλευτεί για να δουλέψει. Πάντως ήδη από τη σημερινή προπόνηση θα φανεί σε τι κατάσταση βρίσκονται και ο Λέσκοτ και ο Χριστοδουλόπουλος. Και θα αποφασιστεί και η δουλειά που θα κάνουν τις επόμενες μέρες, αλλά και ο βαθμός συμμετοχής τους στο πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Άλλωστε ο Αλμέιδα είχε μπει ακόμα και στο δίτερμα, από την πρώτη μέρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ