ΑΕΚ

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Λέσκοτ

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Λέσκοτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άγγλος στόπερ της ΑΕΚ, Τζόλεον Λέσκοτ, διακόπτει την θεραπεία του και τελικά θα αναχωρήσει για την Αγγλία προκειμένου να κάνει αρθροσκόπηση.

Από την πρώτη στιγμή η εισήγηση του Άγγλου γιατρού για την εναλλακτική καταπολέμηση του προβλήματος στο γόνατο του Τζολέον Λέσκοτ μόνο με θεραπεία, ήταν υπό καθημερινή κρίση.

Και τελικά μετά από τις τρεις πρώτες μέρες, αποφασίστηκε να εγκαταληφθεί και να επανέλθει στο προσκήνιο η λύση της επέμβασης. Κατόπιν επικοινωνία του Λάκη Νικολάου με τον Άντι Γουίλιαμς, αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα η αρθροσκόπηση του Λέσκοτ. Ο Άγγλος στόπερ θα αναχωρήσει άμεσα για το Λονδίνο. Και την επέμβαση θα την κάνει ο Άγγλος γιατρός, ενώ ο Λέσκοτ θα μείνει στη Μεγάλη Βρετανία για το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας μετά την αρθροσκόπηση, το οποίο θα κρατήσει περίπου δέκα μέρες.

Όσο για το διάστημα της απουσίας του Λέσκοτ, αυτό θα καθοριστεί από την εικόνα που θα δείξει η αρθροσκόπηση. Πάντως σίγουρα ο Άγγλος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα και η ΑΕΚ δεν μπορεί να τον υπολογίζει, μεταξύ άλλων, ούτε για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ούτε και γι αυτό με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπροστά στο ίδιο πρόβλημα
Δύσκολα και για Λάρισα ο Σιμόες
Λέσκοτ ξανά, το 2017;

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ