ΑΕΚ

Μπαίνει στην… κατάψυξη

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χιμένεθ προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν στο Κίεβο, στην αυριανή (22/2) ρεβάνς με τη Ντινάμο.

Είναι αλήθεια είναι πως ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως και για όλα τα προηγούμενα ματς, έτσι και για την αυριανή (22/2) ρεβάνς με τη Ντινάμο Κιέβου, έχει να λύσει μια σειρά από αγωνιστικούς γρίφους.

Να αποφασίσει πως θα καλύψει τα κενά των επτά ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που δεν ταξιδεύουν στην Ουκρανία και να αποφασίσει αν θα επιλέξει κινήσεις έκπληξη όπως με τον Γιακουμάκη ή τον Κλωναρίδη ή και τους δυο μαζί στο αρχικό σχήμα, όπως είχε κάνει και στο πρώτο ματς.

Όμως για τον Χιμένεθ, υπάρχει και ένα άλλο ζητούμενο εκτός από την επιλογή της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας για την αυριανή ρεβάνς με τη Ντιναμό.

Θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται και να προσαρμόζονται στις δύσκολες και κυρίως πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν στο Κίεβο την ώρα του αγώνα.

Άλλωστε με εξαίρεση τον Τσιγκρίνσκι, δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με ανάλογη εμπειρία. Ακόμα και ο Βράνιες που έχει παίξει στο ρωσικό πρωτάθλημα, θα μείνει τιμωρημένος στην Αθήνα.

Η πρόβλεψη της… ουκρανικής ΕΜΥ, είναι πως την ώρα (20.00) του αγώνα αύριο, ο υδράργυρος θα έχει κάνει «βουτιά» στους εννέα με δέκα βαθμούς κάτω από το μηδέν. Ευτυχώς χωρίς χιονόπτωση.

Ο Χιμένεθ αυτές τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες, τις υπολογίζει πολύ στην εξίσωση του παιχνιδιού. Άλλωστε το επεσήμανε και στους ποδοσφαιριστές του, στην ομιλία που έκανε στην χθεσινή (20/2) προπόνηση, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr.

Είναι επίσης ένα ζήτημα για τον Ισπανό τεχνικό, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, απ’ αυτή την παγωνιά. Και αυτό είναι ένα σημείο που χρειάζεται προσοχή.

Εξ ου και θα έχει μεγάλη σημασία για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, η σημερινή (21/2) τελευταία προπόνηση, η οποία θα γίνει στο Ολιμπίνσκι και θα τους δώσει την ευκαιρία μιας πρώτης επαφής με την ιδιαιτερότητα του τερέν, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Μην κυκλοφορείτε στο Κίεβο με τα διακριτικά της ΑΕΚ"
Ο ποδοσφαιρικός ύμνος του Μπακασέτα
Ο Γιουγκ στο Ντινάμο Κιέβου - ΑΕΚ
Ξανά πρόβλημα ο Τσόσιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ