ΑΕΚ

Μπάγεβιτς: "Στη Super League οι απαιτήσεις αυξάνονται"

Μπάγεβιτς: "Στη Super League οι απαιτήσεις αυξάνονται"
INTIME SPORTS

Στο πλευρό της ΑΕΚ τα δύο χρόνια της επιστροφής της βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θέλησε να μοιράσει συγχαρητήρια τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δηλώσεις από τον Χρήστο Αραβίδη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ήταν παρών στη συνομιλία που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Τραϊανό Δέλλα, ενώ σήμερα βρέθηκε στα Σπάτα για να δώσει τα συγχαρητήρια του στους "κιτρινόμαυρους".

"Συγχαρητήρια και από εμένα για την επίτευξη του στόχου. Περάσαμε μια δύσκολη σεζόν, με δυσκολίες, αλλά πλέον τα καλύτερα έρχονται και φυσικά οι απαιτήσεις αυξάνονται. Είμαστε πλέον στη Σούπερ Λίγκα και θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων. Προχωράμε...", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς.

Αραβίδης: "Το μυστικό είναι να λειτουργούμε σαν οικογένεια"

Εξάλλου, ο επιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης, μίλησε για την προσωπική του απόδοση, τονίζοντας ότι όταν θέλεις να πας μπροστά πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που αγαπάς πολύ.

"Μερικές φορές είναι απαραίτητο να κάνεις ένα βήμα πίσω για να πας δύο μπροστά, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι που αγαπάς πολύ. Σεμνά και ταπεινά, έτσι θα συνεχίσω. Πιστεύω στον εαυτό μου αλλά πιο πολύ στην ομάδα. Το μυστικό είναι να λειτουργούμε σαν οικογένεια. Αν το χάσουμε αυτό δεν θα είμαι ο Αραβίδης που θέλω και μπορώ να είμαι", τόνισε χαρακτηριστικά στα "Νέα".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ