ΑΕΚ

Μπάγεβιτς: "Όλοι τους ποιοτικοί, παίκτες με προσωπικότητες"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μπάγεβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υποστήριξε μετά τη στέψη της ΑΕΚ ότι η ομάδα του θα συνεχίσει έτσι, γιατί είναι σωστά δομημένη. Λυμπερόπουλος: "Πρωτάθημα για τον υπέροχο κόσμο που έκανε υπομονή".

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, δήλωσε αμέσως μετά τη στέψη της πρωταθλήτριας για τη σεζόν 2017-2018 Ένωσης και το 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης: "Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους- στους παίκτες, στους προπονητές, στον κόσμο. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που το πήραμε. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει γιατί η ομάδα είναι σωστά δομημένη και πιστεύω θα πάμε ακόμα καλύτερα τα επόμενα χρόνια.

Φέτος είχαμε παίκτες με προσωπικότητες. Και οι Έλληνες και οι ξένοι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν. Είναι όλοι τους ποιοτικοί και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια. Ο καθένας έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Για μας είναι μία γιορτή και θα το γιορτάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε".

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ"

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, είπε: "Το πρωτάθλημα αυτό είναι για αυτόν τον υπέροχο κόσμο που έκανε υπομονή. Τέλος καλό όλα καλά, είχαμε πολλά προβλήματα φέτος αλλά όλοι έδωσαν τα πάντα. Συγχαρητήρια σε όλους, τους παίκτες, τον προπονητή και μακάρι να έχουμε κι άλλες χαρές και με τη βοήθεια του Θεού να έχουμε διάρκεια. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φιέστα με γκολ του Αραούχο, 1-0 τον Απόλλωνα η ΑΕΚ
Χιμένεθ:"Θέλω να μείνω, ελπίζω ότι θα τα βρούμε"
Η χρυσή βίβλος των πρωταθλητών
Λαϊκή απαίτηση η παραμονή του Χριστοδουλόπουλου

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ