ΑΕΚ

Μπάγεβιτς: "Ξένος ο νέος προπονητής"

Μπάγεβιτς: "Ξένος ο νέος προπονητής"
Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μίλησε για το "διαζύγιο" με τον Τραϊανό Δέλλα και επεσήμανε πως ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου θα είναι ξένος. Δεν έκανε δηλώσεις ο τέως πια προπονητής.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/10) στα Σπάτα, όπου ο Τραϊανός Δέλλας έκανε την τελευταία του προπόνηση στην ΑΕΚ. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ μίλησε για το "διαζύγιο" με τον "Τράι", λέγοντας πως ο νέος τεχνικός θα είναι ξένος.

"Προσπαθούμε να βρούμε έναν καλύτερο προπονητή, έναν προπονητή που θα είναι πιο δυνατός, που αξίζει για την ΑΕΚ και αυτό πρέπει να το κάνουμε όσο μπορούμε πιο σύντομα.

Για τον Τράι θέλω να πω ότι πρόσφερε πολλά και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Δεν είναι ευχάριστες αυτές οι στιγμές. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Πρέπει η ΑΕΚ να πάει στην θέση που της αξίζει. Ο Στέλιος θα προσπαθήσει αυτό το διάστημα να βοηθήσει και να κάνει σωστά την δουλεια του. Ο νέος προπονητής θα είναι ξένος. Δεν θέλω να πούμε ονόματα. Θέλουμε να είναι σοβαρός, δυνατός που να γνωρίζει την ΑΕΚ, που να τον πιστεύουμε όλοι.

Θα δούμε πότε θα το καταφέρουμε. Ο Μπράνκο έχει αρχίσει και τρέχει για να βρει τον επόμενο. Δεν είχαμε κάποια διαφωνία με τον Δέλλα, ο Τράι παραιτήθηκε, εγώ δεν θα μιλήσω για τον λόγο, πάντως διαφωνίες δεν είχαμε.

Σε μια συνεργασία πάντα υπάρχουν διαφωνίες, αυτό παντού γίνεται. Αλλά αυτά δεν τα κρατάς στο τέλος. Από την δική μας πλευρά, αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι πως η συνεργασία ήταν πολύ σωστή", δήλωσε ο "Ντούσκο", ο οποίος δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Έφυγε χωρίς να κάνει δηλώσεις ο Δέλλας

Μπάγεβιτς: "Ξένος ο νέος προπονητής"
INTIME SPORTS

Έντονα φορτισμένος και ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος λίγο μετά τις δηλώσεις του Μπάγεβιτς βγήκε από το προπονητικό στα Σπάτα με τον στενό του συνεργάτη, Βασίλη Μπορμπόκη, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση. Κρατούσε δύο μεγάλες τσάντες με τα πράγματά του και αποχώρησε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ