ΑΕΚ

Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς μέχρι αργά στα Σπάτα

Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς μέχρι αργά στα Σπάτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς έμειναν μέχρι αργά το βράδυ στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ καθώς είχαν πολλά να πουν. Εξάλου, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη (11/9, 16:00).

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ανακοινώθηκε το μεσημέρι με κάθε επισημότητα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και ο Σουηδός δεν έχασε χρόνο, καθώς πέρα από το ότι ήρθε διαβασμένος όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, ο ίδιος μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα.

Μάλιστα οι δύο άντρες έμειναν μέχρι αργά το βράδυ στο προπονητικό κέντρο καθώς είχαν πολλά θέματα να συζητήσουν και να βάλουν στο τραπέζι όσον αφορά το μέλλον και το παρόν της Ένωσης, η οποία μπαίνει αύριο (11/9) στη μάχη του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη (16:00) στο ΟΑΚΑ.

Πανέτοιμοι για την πρεμιέρα

Όπως είναι αναμενόμενο οι παίκτες της Ένωσης περίμεναν αρκετό καιρό την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να βρουν τον ρυθμό τους και το κανονικό τους πρόγραμμα. άπαντες στα Σπάτα είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα και θέλουν να ξεκινήσουν δυνατά από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Σίγουρα, οι πρώτες αγωνιστικές κάθε πρωταθλήματος κρύβουν παγίδες, ωστόσο η ΑΕΚ έχει δείξει από τα φιλικά ότι είναι έτοιμοι να ξεκινήσει με το δεξί.

Μάλιστα, η Ένωση είναι ακόμα πιο δυνατή σε σχέση με τα φιλικά, καθώς ο Λέσκοτ είναι έτοιμος να φορέσει φανέλα βασικού, ο Αλμέιδα έχει βρει πλέον τον εαυτό του, ενώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και ο Πατίτο που ανεβάζει συνεχώς ρυθμό.

Οι "κιτρινόμαυροι" περιμένουν πώς και πώς να μπουν στο ΟΑΚΑ και να παίξουν μπροστά στον κόσμο τους, ο οποίος τους στήριξε και τους χειροκρότησε μετά τον αποκλεισμό από την Σεντ Ετιέν και θέλουν να του το ανταποδώσουν με τις νίκες που θα έρθουν από εδώ και στο εξής.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ