ΑΕΚ

Μοράις: "Βελτίωση και νίκες παντού"

Μοράις: "Βελτίωση και νίκες παντού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις μίλησε για τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας του, ενώ τόνισε την ανάγκη να υπάρξει βελτίωση σ' όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Έχουν περάσει περίπου δέκα ημέρες από τότε που Ζοσέ Μοράις ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Πλέον έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την ομάδα του, αλλά και για όσα πρέπει να γίνουν μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, έκανε λόγο για την ανάγκη να βελτιωθεί η Ένωση σ' όλους τους τομείς του παιχνιδιού της. Ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι.

"Πρέπει να βελτιώσουμε την ποιότητα που έχουμε με τη μπάλα. Αυτή είναι η διάθεσή και η τάση που έχουμε. Να βελτιωνόμαστε, να βελτιωνόμαστε, να βελτιωνόμαστε, έτσι ώστε να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες και να διασπάμε τις αντίπαλες άμυνες έχοντας πάντα την κατοχή της μπάλας.

Νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς (ανάπτυξη παιχνιδιού, τελική πάσα και αμυντική λειτουργία), γιατί μόνο έτσι θα βγάλουμε μεγαλύτερη δύναμη μέσα στο γήπεδο και προσωπικότητα ως ομάδα. Αν συμβεί αυτό, θα έχουμε πιο άμεσα αποτελέσματα. Ο στόχος όμως για να επιτευχθεί θα πρέπει σε κάθε αγώνα να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας, να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, έτσι ώστε να δημιουργούμε φάσεις, να σκοράρουμε και να προκαλούμε ανισορροπίες στην αμυντική λειτουργία του αντιπάλου.

Αυτό που με απασχολεί είναι κάθε βαθμός που χάνουμε. Αν θέλουμε να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία τότε θα πρέπει να παίρνουμε συνεχώς νίκες και βαθμούς. Μέχρι τώρα έχω κάνει 12 προπονήσεις με την ομάδα. Δουλεύουμε έντονα σε κάποιους τομείς που χρειάζονται βελτίωση, αλλά αυτό που αποτελεί επιτακτική ανάγκη είναι να πάρουμε άμεσα αποτελέσματα και τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι.

Περισσότερο απ' όλα με ενδιαφέρει η ποιότητα του παιχνιδιού μας. Αν το καταφέρουμε αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με ανησυχεί. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και υπάρχουν πολλοί αγώνες. Όσο περισσότερο βελτιωνόμαστε αγωνιστικά τόσο καλύτερα θα πάμε".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίδιο σχήμα, άλλα "φτερά" στην ΑΕΚ
Κυρατσούς: "Έγινε λεπτομερής παρουσίαση"
Καλά μαντάτα για Πατίτο, άσχημα για Μπακασέτα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ