ΑΕΚ

Μοράις στους παίκτες: "Θα γίνουμε η ομάδα που πρέπει"

Μοράις στους παίκτες: "Θα γίνουμε η ομάδα που πρέπει"
Μάνταλος, Μοράις ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζοζέ Μοράις μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο ματς με τον Ατρόμητο και τους ανέφερε ότι "βήμα βήμα θα γίνουμε η ομάδα που πρέπει".

Η επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΚ, με το διήμερο ρεπό, συνδυάστηκε με γεμάτο απουσιολόγιο. Κυρίως λόγω εθνικών ομάδων, αλλά και... ιώσεων. Γι αυτό και ο Ζοσέ Μοράις έκρινε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει στους παίκτες του, για όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ωστόσο προανήγγειλε πως είναι κάτι που θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ το έστειλε και πάλι μήνυμα... πίστης, στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα. "Δεν είναι η στιγμή τώρα να μιλήσουμε για το ματς με τον Ατρόμητο. Τις επόμενες μέρες θα δούμε το παιχνίδι, θα το αναλύσουμε και θα πούμε τι έχει γίνει λάθος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και βήμα με βήμα θα φτάσουμε σ' αυτό που θέλουμε και θα γίνουμε η ομάδα που πρέπει" ήταν τα λόγια του Μοράις.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος και Γιόχανσον, αλλά και ο Ούγκο Αλμέιδα που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και έμεινε κλινήρης.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ