ΑΕΚ

Μοράις στους παίκτες: "Να σας κερδίσω ως ανθρώπους"

Μοράις στους παίκτες: "Να σας κερδίσω ως ανθρώπους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζοζέ Μοράις μίλησε την Τετάρτη (19/10) στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τους ανέφερε ότι θέλει πρώτα να τους κερδίσει ως ανθρώπους και μετά ως παίκτες. "Θέλω να κερδίζω συνέχεια" πρόσθεσε.

Δυο βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας του Ζοσέ Μοράις, φάνηκαν ήδη από την πρώτη μέρα του στα Σπάτα. Το πρώτο είναι πως έχει νοοτροπία νικητή. Το δεύτερο είναι πως δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια.

Και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν και στην παρουσία του Μοράις στα ΜΜΕ, αλλά και στην πρώτη ομιλία που έκανε στους παίκτες της ΑΕΚ μέσα στα αποδυτήρια των Σπάτων, πριν την προπόνηση. Όπως επίσης φάνηκε και η πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού, να αναπτύξει κώδικα επικοινωνίας με τους ποδοσφαιριστές. Κάτι που έλλειψε πολύ επί… Κετσπάγια

"Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Μου αρέσει να δουλεύω πολύ. Και αυτό θέλω να βλέπω. Να ξέρετε πως ό,τι θα πετύχουμε, εξαρτάται από την δουλειά που θα κάνουμε. Εξαρτάται από εσάς. Εσείς πρέπει να πιστέψετε σ' αυτό που κάνουμε και εσείς θα μου δείξετε που μπορούμε να φτάσουμε. Θέλω ο ένας να σπρώχνει τον άλλον και να βοηθάει τον άλλον να γίνεται καλύτερος.

Θελω να φτιάξουμε μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Δεν με νοιάζει να σας κερδίσω σαν παίκτες. Το πρώτο που με ενδιαφέρει, είναι να σας κερδίσω σαν ανθρώπους. Να νιώθετε πως είμαι δίπλα σας. Να ξέρετε πως δεν με ενδιαφέρει να κερδίσουμε μια φορά. Θέλω να κερδίζω συνέχεια. Αυτή τη νοοτροπία θέλω να έχουμε" ήταν τα λόγια, μεταξύ άλλων, του Μοράις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βουτιά στην τακτική και στα mind games
Η "πρώτη" του Μοράις με ένταση και νέο γυμναστή
Κορέια: "Έμπειρος ως βοηθός προπονητή, λίγα πράγματα ως πρώτος…"
Μοράις: "Τίποτα δεν είναι αδύνατον αν…"
Μοράις: "Νίκες παντού"

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ