ΑΕΚ

Μοράις στους παίκτες: "Ήθελα να κάνω την ΑΕΚ πρωταθλήτρια"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Μοράις EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Μοράις αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με ορισμένες εντυπωσιακές ατάκες, ενώ εκ μέρους των παικτών μίλησε ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν.

Όλες οι τελευταίες μέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για τον Ζοζέ Μοράις στα Σπάτα. Όμως η σημερινή, ήταν η πιο δύσκολη. Παρόλο που για τον Πορτογάλο τεχνικό, η παραίτηση ήταν περίπου σαν λύτρωση. Ο Μοράις έκανε κανονικά την προπόνηση σήμερα (19/1) αλλά πριν είχε αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές του, με ατάκες που έκαναν εντύπωση σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Μάλιστα εκ μέρους των παικτών, μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Να ξέρετε πως δεν έχω παράπονο από κανέναν από εσάς. Δουλέψατε καλά όλο αυτό το διάστημα. Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, για αυτό και πήρα την απόφαση να μην συνεχίσω. Έχω και εγώ ευθύνη για ό,τι έχει γίνει, αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι έγινε, υπήρχαν πράγματα που δεν έγιναν καλά, αλλά είχαμε και άτυχες στιγμές.

Δουλέψαμε καλά, δεν έχω κανένα παράπονο από εσάς, είστε καλοί παίκτες, έχετε ποιότητα, ήθελα να κάνω αυτή την ομάδα πρωταθλήτρια. Δεν τα κατάφερα. Το πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει πρωταθλήτρια. Πρέπει να πιστέψετε και εσείς στους εαυτούς σας. Ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείψετε. Έγω παλαιότερα, πριν έρθω στην ΑΕΚ, είχα και ένα βαρύ περιστατικό, ήμουν σαν νεκρός στο κρεβάτι (σ.σ. είχε πάθει εγκεφαλική αιμορραγία). Έλεγαν, τότε, στους γύρω μου πως δεν μπορούσα να τα καταφέρω να ξανασηκωθώ, αλλά τα κατάφερα! Γι' αυτό, πιστέψτε στους εαυτούς σας. Μπορείτε. Αυτή είναι η ζωή. Keep going» ήταν τα λόγια του Μοράις.

Ενώ ο Πέτρος Μάνταλος, εκ μέρους όλων των παικτών, πήρε κατόπιν τον λόγο. «Δεν έχουμε κανένα παράπονο από εσάς. Μας βοηθήσατε όλους να βελτιωθούμε και ατομικά και ομαδικά. Σας ευχαριστούμε για όλα. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία».

«Είναι μια δύσκολη στιγμή»

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε για λίγο και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς που τόνισε πως « είναι μια δύσκολη στιγμή για όλη την ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να αλλάξουμε την κατάσταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μοράις: "Δεν συνεχίζω στην ΑΕΚ"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ