ΑΕΚ

Μοράις: "Νορμάλ αποτέλεσμα η ισοπαλία με βάση τα όσα είδαμε"

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Μοράις στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε για ένα αποτέλεσμα φυσιολογικό με βάση την εικόνα που έδειξαν οι δυο ομάδες στο γήπεδο.

Ένα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολο και η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα αποδεκτό και νορμάλ με βάση την εικόνα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζοζέ Μοράις στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ένωσης είπε:

"Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Σε σχέση με τις ευκαιρίες εμείς από την πλευρά μας δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες ο αντίπαλος δημιούργησε επίσης κάποιες ευκαιρίες από δικά μας λάθη όμως. Σαν αποτέλεσμα η ισοπαλία μου φαίνεται κάτι το νορμάλ απ' αυτό που είδαμε μέσα στο γήπεδο.

Εμείς παίξαμε κοιτάζοντας στα μάτια τον αντίπαλο και ψάχνοντας το γκολ. Ενώ ο Παναθηναϊκός χρησιμοποίησε την αντεπίθεση, γρήγορες επιθέσεις και κάποιους συνδυασμούς του Μπεργκ με τον Λέτο. Ήταν ένα ντέρμπι και πάντα ένα ντέρμπι είναι δύσκολο και για τις δυο ομάδες, οπότε είναι αποδεκτό το αποτέλεσμα".

Κοιτάζοντας πίσω αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια του 2017, πόση λογική βλέπετε στο να ξεκινήσει και στα τρία ματς ως βασικός ο Αϊντάρεβιτς, το πρόβλημα της ΑΕΚ ήταν στον άξονα;
"Θέλω να μιλήσω γενικά για την ομάδα, η επιλογή των παικτών είναι για να είναι καλύτερη η ομάδα. Προσπαθούμε το καλύτερο για την ομάδα. Σε κάποια άλλα ματς θα υπάρξουν άλλες επιλογές. Καταλαβαίνω την ερώτηση αλλά μπορούμε αν θέλετε προσωπικά κάποια στιγμή να σας εξηγήσω".

*Στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ κόπηκαν 6.955 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 77.106 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ