ΑΕΚ

Μοράις: "Να πάρω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ"

Μοράις: "Να πάρω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ"
Μοράις

Ο Ζοζέ Μοράις έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ και μίλησε για τις φιλοδοξίες του. "Να πάρω το πρωτάθλημα, να είμαι καλός σε ό,τι κάνω. Έτσι έμαθα στα χρόνια που δούλεψα με τον Μουρίνιο" είπε.

Ελάχιστες ώρες μετρά ως προπονητής της ΑΕΚ ο Ζοζέ Μοράις και δεν έχει γνωρίσει ακόμα ούτε τους ποδοσφαιριστές του. Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε μια πρώτη τοποθέτηση, στο επίσημο σάιτ της Ένωσης, για τις φιλοδοξίες και τους στόχους του.

Ο Ίβηρας ανέφερε: "Για εμένα είναι μεγάλη ικανοποίηση η συμφωνία μου με την ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν σύλλογο από τους πιο μεγάλους στην Ελλάδα, ότι έχει καταπληκτικούς οπαδούς και μεγάλη επιθυμία για επιτυχία. Από τη δεκαετία του ’90 δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα και είναι μεγάλο στόχος να ξαναγίνει πρωταθλητής.

Περιμένω λοιπόν να αρχίσω δουλειά και να μπω για τα καλά μέσα στην ομάδα. Οσα είδα απ’ έξω, μου προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις και ελπίζω αυτές οι εντυπώσεις να είναι σωστές. Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να πάρω ένα πρωτάθλημα και να κερδίσω όσο γίνεται περισσότερους αγώνες.

Θέλω να κερδίζω σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχω, διότι αυτή είναι η ανάγκη που έχω σαν προπονητής. Το βαθύτερο συναίσθημά μου είναι αυτό: να είμαι καλός σε ό,τι κάνω. Έτσι έμαθα στα χρόνια που δούλεψα με τον Μουρίνιο και αυτό θέλω να κάνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ζοζέ Μοράις νέος τεχνικός της ΑΕΚ
Όταν ο Μοράις τσακώθηκε με τον Κλοπ
Η συμφωνία με τον Μοράις, οι συνεργάτες και ο Σάντος
Ζοζέ Μοράις: Ο μαθητής του Μουρίνιο που μιλάει επτά γλώσσες και θέλει ευρωπαϊκό τίτλο
Ο αποχαιρετισμός του Κετσπάγια
Επίσημα τέλος ο Κετσπάγια από την ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ