ΑΕΚ

Μοράις:"Μέσα από την δουλειά, θα προοδεύσουμε"

Μοράις:"Μέσα από την δουλειά, θα προοδεύσουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η "τελική" εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με την Κέρκυρα, άφησε ικανοποιημένο τον Ζοζέ Μοράις, που εμφανίστηκε ξανά σίγουρος για την πρόοδο της ομάδας του.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ο Ζοσέ Μοράις εκφράζει την σιγουριά του, πως μέσα από την δουλειά η αγωνιστική εικόνα θα βελτιωθεί. Το επανέλαβε και απόψε(25/10) μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας και παρά την μέτρια εμφάνιση στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για εύκολη και σημαντική νίκη, ενώ ευχαρίστηκε και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, παρά την "δύσκολη" μέρα.

«Ήταν μια νίκη εύκολη. Διότι οι παίκτες προσπάθησαν και επέμειναν να κάνουν τα πράγματα απλά. Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που αμυνόταν. Όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, με την δουλειά θα έρθει και η πρόοδος και η εξέλιξη. Η ομάδα μετά το δεύτερο γκολ, έπαιξε με την φιλοσοφία που θέλουμε να έχουμε, ενώ στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε και προσπάθησε να ακολουθήσει αυτά που θέλουμε. Με το δεύτερο γκολ, φάνηκε η ποιότητα των παικτών, με την συνεισφορά του Γιόχανσον και του Μάνταλου, άνοιξε το σκορ.

Είμαι χαρούμενος με την δουλειά των παικτών. Στη συνέχεια με την ποιότητα που έχουμε, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας, που την αξίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε εδώ, διότι μεσοβδόμαδα, ο κόσμος δουλεύει.

Από αύριο σκεφτόμαστε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε σήμερα. Αλλά με τη νίκη σήμερα δεν πρέπει να χάσουμε την συγκέντρωση μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και θα πάμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς»

Για το σύστημα 4-4-2:
«Το 4-4-2 είναι πάντα μια εναλλακτική. Εξαρτάται από τον αντίπαλο που έχουμε. Εξαρτάται από τους παίκτες που έχουμε στην διάθεση μας».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ