ΑΕΚ

Μοράις: "Ας κρίνει ο κόσμος αν ήταν κόρνερ"

Μοράις: "Ας κρίνει ο κόσμος αν ήταν κόρνερ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις, έχει τις ενστάσεις του για το αν η μπάλα ήταν εντός γηπέδου στο γύρισμα του Μάτος και στάθηκε στα θετικά στοιχεία της ομάδας του, στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Για άδικο αποτέλεσμα, όχι σε σχέση με την απόφαση του βοηθού, Ευθυμιάδη, να υποδείξει κόρνερ στο γύρισμα του Μάτος αλλά στο οτι η ομάδα του δέχθηκε γκολ απο τη μοναδική στιγμή στην οποία υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης, στάθηκε ο Ζοσέ Μοράις όσον αφορά στην αναμέτρηση της Τούμπας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Πρέπει να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα, ακόμα και αν δεν είναι δίκαιο, με βάση τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Προφανώς, έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, ειδικά στο θέμα της ποιότητας του παιχνιδιού μας. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα εκτός έδρας, σε ένα δύσκολο γήπεδο για μας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Με λίγη περισσότερη ακρίβεια, θα είχαμε κερδίσει εμείς το παιχνίδι. Πάμε για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και ας αφήσουμε το κόσμο να κρίνει αν η μπάλα ήταν έξω ή μέσα στο κόρνερ από το οποίο κρίθηκε το αποτέλεσμα".

Για την διαφορά από την πρώτη θέση:
"Θεωρώ οτι παιχνίδι με το παιχνίδι, δείχνουμε περισσότερα πράγματα. Δείχνουμε πρόοδο. έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα και δεν έχουμε παίξει με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να μειώσουμε την απόσταση που μας χωρίζει από την πρώτη θέση".

Για τα γεμίσματα που δέχθηκε η ΑΕΚ στο φινάλε: "Ήταν μια στιγμή έλλειψης συγκέντρωσης. Συνήθως δεν έχουμε τέτοια προβλήματα"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ