ΑΕΚ

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν, για την μεταγραφή Βάργκας στην ΑΕΚ

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν, για την μεταγραφή Βάργκας στην ΑΕΚ

Σε πλήρη συμφωνία με τους εκπροσώπους του Βάργκας έχουν έρθει στην ΑΕΚ και βρίσκονται εν αναμονή της υπογραφής του παίκτη στο συμβόλαιο που του προσφέρουν οι "κιτρινόμαυροι".

Η διευθέτηση των τελευταίων τυπικών λεπτομερειών αλλά και η υπογραφή του ίδιου του παίκτη από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρόναλντ Βάργκας στην ΑΕΚ. Οι εν Αθήναις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του μεσοεπιθετικού από την Βενεζουέλα, έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Ή για να είμαστε ακριβείς, έχουν καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής μέχρι και τη συμφωνία.

Απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαλάσουν την μεταγραφή. Αν δεν υπήρχε μάλιστα η διαφορά της ώρας με την Βενεζουέλα, ίσως να είχε φτάσει ήδη στην Αθήνα ακόμα και υπογραφή του Βάργκας σε συμβόλαιο (πιθανότατα) δυο συν έναν χρόνων. Πάντως σε κάθε περίπτωση ειτε μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (5/6), είτε το αργότερο την Κυριακή (6/6), θα ανακοινωθεί η απόκτηση του μεσοεπιθετικού από την Βενεζουέλα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ