ΑΕΚ

Μόνο ενδείξεις για το πλάνο του ντέρμπι από Χιμένεθ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ δεν άνοιξε τα χαρτιά του, ως προς το σχήμα που θα επιλέξει για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Άφησε όμως… ενδείξεις

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και σ’ αυτό με τον ΠΑΟΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ πήγε χωρίς να έχει δοκιμάσει καθόλου σχήμα και ενδεκάδα στις προπονήσεις στα Σπάτα.

Είχε κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά μέχρι τέλους, ως προς τις επιλογές του. Είναι άγνωστο αν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάντως στη σημερινή (30/3), ο Χιμένεθ έκανε ένα δίτερμα με ενδεκάδες τόσο ανακατεμένες, που δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα ως προς τις σκέψεις του.

Παρόλα αυτά, από την δουλειά που έγινε στα Σπάτα, προκύπτουν κάποιες… ενδείξεις για όσα έχει στο μυαλό του ο Ισπανός τεχνικός. Για παράδειγμα, πριν από το δίτερμα, ο Χιμένεθ χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε τρεις ομάδες. Στην μια εξ αυτών, ήταν μαζί ο Μάνταλος, ο Αραούχο και ο Λάζαρος.

Μια τριάδα, που δεν αποκλείεται να είναι και αυτή που θα ξεκινήσει την Κυριακή, στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, αν ο Ισπανός διατηρήσει το 4-3-3.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ