ΑΕΚ

Μόνο ΑΕΚ και Ζάλτσμπουργκ αήττητες στο Europa League

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Μόνο δύο ομάδες στο Europa League δεν έχουν γνωρίσει ήττα από την αρχή των ομίλων: η ΑΕΚ και η Ζάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί, μάλιστα, έσωσαν την παρτίδα στο 94' κόντρα στην Ρεάλ Σοθιεδάδ!

Η ΑΕΚ έπαιζε στο μισό γήπεδο τη Ντινάμο Κιέβου το βράδυ της Πέμπτης (15/2) και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 80', με τον Αϊντάρεβιτς. Η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τους Ουκρανούς, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους "32" του Europa League και παρέμεινε αήττητη στη διοργάνωση!

Μόνο αυτή και η Ζάλτσμπουργκ δεν έχουν γνωρίσει ήττα από την αρχή των ομίλων έως σήμερα. Οι Αυστριακοί, παρεμπιπτόντως, ισοφάρισαν σήμερα τη Ρεάλ Σοθιεδάδ στο 94', στο 2-2 του Σαν Σεμπαστιάν.

Αταλάντα και Ζενίτ υπέστησαν την Πέμπτη (15/2) την πρώτη τους ήττα στον θεσμό. Οι Ιταλοί έχασαν 2-3 από τη Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία, ενώ οι Ρώσοι 0-1 εκτός έδρας από τη Σέλτικ.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ έμεινε αήττητη για 23ο διαδοχικό παιχνίδι κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της ΑΕΚ στο Europa League:

Ριέκα - ΑΕΚ 1-2

ΑΕΚ - Αούστρια Βιέννης 2-2

Μίλαν - ΑΕΚ 0-0

ΑΕΚ - Μίλαν 0-0

ΑΕΚ - Ριέκα 2-2

Αούστρια Βιέννης 0-0

ΑΕΚ - Ντινάμο Κιέβου 1-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ζωντανή" η ΑΕΚ για το Κίεβο, 1-1 με Ντινάμο
Η απίθανη "ποδιά" του Χριστοδουλόπουλου
Χιμένεθ: "Αισθάνομαι σαν να χάσαμε"
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Αϊντάρεβιτς: "Θα πάμε στο Κίεβο για να βάλουμε δυο γκολ"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ