ΑΕΚ

Μολίνα και Κουστόντιο στη λίστα

Μολίνα και Κουστόντιο στη λίστα

Η αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη συνεχίζεται για την ΑΕΚ, με τους Μολίνα και Κουστόντιο να βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης.

Η υπόθεση άνοδος έχει ξεκαθαρίσει, αλλά η υπόθεση πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ για τη σεζόν 2014-2015 μόλις ξεκίνησε! Για επιθετικό και για αμυντικό χαφ, μετά τον τραυματισμό του Κορδέρο, κινείται η ΑΕΚ για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, με δύο ποδοσφαιριστές να βρίσκονται ψηλά στην Κιτρινόμαυρη λίστα.

Η περίπτωση Μολίνα

Ο Χόρχε Μολίνα αγωνίζεται στην Μπέτις, με τους Ισπανούς να αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα του. Ο 31χρονος φορ, ήταν ο βασικός της Μπέτις τα τελευταία δύο χρόνια της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και τα στοιχεία που διαθέτει, φαίνεται ότι ταιριάζουν με αυτά που αναζητούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Ο Μολίνα έχει ύψος 1.89, διαθέτει καλά στοιχεία με τη μπάλα στα πόδια, ενώ χαρακτηριστικό του είναι το σκοράρισμα με το κεφάλι. Το συμβόλαιό του με την Μπέτις τελειώνει το 2016, με το ρεπορτάζ των Ισπανών να αναφέρει ότι όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Εξελίξεις πάνω στο θέμα θα υπάρξουν μετά το σαββατοκύριακο, όταν και θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του με την Μπέτις.

Κουστόντιο για κόφτης

Ο τραυματισμός του Κορδέρο έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αναζητούν και αμυντικό χαφ για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, με τον Μιγκέλ Κουστόντιο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης. Ο ποδοσφαιριστής της Μπράγκα είναι γεννημένος το 1983 και διανύει την 5η του σεζόν στην ομάδα. Η περίπτωση Κουστόντιο δείχνει ότι ενδιαφέρει τους υπεύθυνους της ΑΕΚ, με το συμβόλαιο του παίκτη να τελειώνει μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την απόκτηση του Μπαρμπόσα, οι σχέσεις της ΑΕΚ με την Μπράγκα είναι αρκετά καλές, κάτι που αναμένεται ότι θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.

Πηγή: Αek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ