ΑΕΚ

Μιλοβάνοβιτς: "Τα πάντα για τον Ιμπίσεβιτς"

Μιλοβάνοβιτς: "Τα πάντα για τον Ιμπίσεβιτς"

Βοσνιακό σάιτ αποκαλύπτει την έντονη επιθυμία της ΑΕΚ να κάνει δικό της τον διεθνή επιθετικό, Βένταντ Ιμπίσεβιτς. Τι δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Μια μικρή βόμβα πυροδότησε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μιλώντας σε αθλητικό σάιτ της Βοσνίας. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ όχι απλώς έθεσε ζήτημα μεταγραφής του Βένταντ Ιμπίσεβιτς. Αλλά άφησε να εννοηθεί πως ο επιθετικός της Στουτγκάρδης αποτελεί τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο.

" Θα κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε" είπε χαρακτηριστικά ο Μιλοβάνοβιτς, τουλάχιστον όπως γράφει η" sportsport.ba". Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αναφέρεται και στον καταλυτικό ρόλο που παίζει στην υπόθεση ο Μπάγεβιτς. Και ενώ το ρεπορτάζ του σάιτ αναφέρει πως οι ελπίδες να συνεχίσει ο Ιμπίσεβιτς στην ΑΕΚ είναι λίγες, ο Μιλοβάνοβιτς απαντά πως η Ένωση είναι μια μεγάλη ομάδα και επομένως ταιριάζει σ’ έναν μεγάλο παίκτη.

" Αυτό που μπορώ να πω αυτή την στιγμή, είναι πως ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας σπουδαίος παίκτης και τον εκτιμούμε πολύ. Τις επόμενες μέρες θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον πάρουμε. Θα πρέπει να υπολογίσετε πως ο Ιμπίσεβιτς είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά και η ΑΕΚ είναι σπουδαίος σύλλογος. Έτσι δεν πάει; Ο κύριος Μπάγεβιτς ξέρει καλά τον Ιμπίσεβιτς και παίζει τον ρόλο του σ' όλο αυτό. Επαναλαμβάνω η ΑΕΚ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και διεκδικεί τον τίτλο" είναι οι δηλώσεις του Μιλοβάνοβιτς στο βοσνιακό σάιτ. Και πλέον μένει να φανεί ποιες κινήσεις θα κάνει πλέον η ΑΕΚ. Αν φυσικά οι Βόσνιοι έχουν αποδώσει σωστά, όλα όσα τους είχε πει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ