ΑΕΚ

Μιλοβάνοβιτς: "Όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ"

Μιλοβάνοβιτς: "Όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ"
Μιλοβάνοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η έξοδος στο Champions League είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ, όπως υποστήριξε σε ΜΜΕ της Σερβίας ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Τι ανέφερε για τη νίκη (1-0) στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη αποτελεί έτσι κι αλλιώς ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα στη νέα εποχή της. Μάλιστα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μιλώντας στους συμπατριώτες του, ξεκαθάρισε πως ο μεγάλος στόχος είναι το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά η πρόκριση στους ομίλους.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε στην εφημερίδα Novosti και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως η διοίκηση και ο κόσμος στηρίζουν την ομάδα. «Ηταν μια μεγάλη νίκη. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Σημαντικό βήμα για την ΑΕΚ, αλλά ξέρουμε τόσο εγώ όσο και ο Ντούσκο οτι έτσι αυξήθηκαν οι υποχρεώσεις μας. Μας περιμένει πλέον ακόμη περισσότερη δουλειά. Είναι βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα τα δώσουμε όλα. Ακόμη έχουμε δρόμο μπροστά μας. O κόσμος και ο πρόεδρος μας στηρίζουν πολύ και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για αυτούς».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ