ΑΕΚ

Μιλοβάνοβιτς: "Μπορεί να παραμείνει ο Λιβάγια, πολύ δύσκολο για Αραούχο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και νυν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Λιβάγια και Αραούχο.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και νυν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς,θεωρεί πως υπάρχει δρόμος μέχρι να μπορέσει να φτάσει η ΑΕΚ σε συμφωνία για τον Σέρχιο Αραούχο, ενώ χαρακτήρισε πιο εύκολη την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια.

"Με τον Λιβάγια μπορεί να γίνει και να παραμείνει. Με Αραούχο είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να γίνουν πολλές συζητήσεις και πολλά πράγματα για να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Θα δούμε", τόνισε ο Μιλοβάνοβιτς στην "Ώρα για Σπορ", ο οποίος αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ΑΕΚ και στο αν την παρακολουθεί:

"Εννοείται την παρακολουθώ. Όπου και αν πηγαίνω, εγώ να ξέρετε, είμαι ΑΕΚ. Αυτή η ΑΕΚ έκανε μεγάλη δουλειά, παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και ο Μανόλο έκανε μεγάλα πράγματα. Και όλος ο κόσμος που δουλεύει στην ΑΕΚ έκανε πολύ καλή δουλειά. Για εμένα είναι δίκαιο και άξιο που παίρνει αυτό το πρωτάθλημα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ