ΑΕΚ

Μιλάνε τα... μεσάνυχτα με Κάτσαρ

Μιλάνε τα... μεσάνυχτα με Κάτσαρ
Κάτσαρ

Το βράδυ της Τρίτης (5/7) η τελική επαφή με τον Γκόικο Κάτσαρ για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και το ταξίδι στην Αθήνα. Έδειξε... σχήμα ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Η μεταγραφή του Γκόικο Κάτσαρ στην ΑΕΚ, είναι πολύ κοντά στο να κλείσει. Αλλά ακόμα κάποιες λεπτομέρειες εκκρεμούν. Διαδικαστικού χαρακτήρα περισσότερο, όμως όταν πρόκειται για μεταγραφή, πάντα θα πρέπει να πέσουν οι υπογραφές για να υπάρξει κάτι δεδομένο.

ΚΙΕΛΤΣΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κάνουν απόψε μια τελευταία επαφή με τον Κάτσαρ, προκειμένου να οριστικοποιήσουν την συμφωνία και να "φιξάρουν" και την άφιξη του παίκτη την Πέμπτη (7/7) στην Αθήνα. Προφανώς στην ΑΕΚ θέλουν να γίνουν όλα γρήγορα, προκειμένου ο Κάτσαρ να ταξιδέψει την Παρασκευή (8/7) στο Κίελτσε.

Οι πρώτες σκέψεις του Κετσπάγια

Με δεδομένο πως από αύριο (6/7) η ΑΕΚ μπαίνει στο κύκλο των φιλικών αναμετρήσεων εδώ στην Πολωνία, ο Τιμούρ Κετσπάγια άρχισε ήδη από σήμερα (5/7) να δουλεύει πάνω σε τακτική. Μάλιστα για πρώτη φορά οι παίκτες της Ένωσης έπαιξαν δίτερμα κανονικά και σ' όλο το γήπεδο. Και ο τεχνικός της ΑΕΚ αποκάλυψε τις πρώτες του σκέψεις για σχήμα αλλά και για ενδεκάδα.

Ο Κετσπάγια στην ομάδα των "μπλε", που πιθανότατα αύριο θα είναι η ομάδα των βασικών, έβαλε τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Τσιγκρίνσκι με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας, τον Γκάλο και τον Ντίντακ στα δυο άκρα, τον Τζανετόπουλο (μιας και απουσιάζει ο Σιμόες που έκανε πάλι ατομικό και δεν θα παίξει στο φιλικό) στο πλευρό του Γιόχανσον στα αμυντικά χαφ, ο Μάνταλος είχε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον "φουνταριστό" Αραβίδη, ενώ ο Μπαρμπόσα με τον Βάργκας ήταν στα δυο άκρα της επίθεσης. Το σύστημα που έπαιζαν οι "μπλέ" ήταν το 4-2-3-1 και είναι προφανώς αυτό που αποτελεί την πρώτη σκέψη του Κετσπάγια. Άλλωστε με το ίδιο έπαιζαν και οι κίτρινοι που είχαν τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Λαμπρόπουλο με τον Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας, τον Μπακάκη και τον Ζόριτς στα δυο άκρα της άμυνας, τον Ανάκογλου και τον Γαλανόπουλο στα αμυντικά χαφ, τον Μπακασέτα πίσω από τον Πέκχαρτ και ο Βασιλαντωνόπουλος με τον Πλατέλλα ήταν στα δυο άκρα της επίθεσης. Ενώ ο Ανδρεόπουλος είχε ρόλο μπαλαντέρ.

* Τελικά το αυριανό φιλικό με την Μπάνικ, θα διεξαχθεί στο γήπεδο που γίνονται και οι προπονήσεις, καθότι εκείνο που αρχικά είχαν δει στην ΑΕΚ, είχε κακό αγωνιστικό χώρο.

* Συνέχισε και στην απογευματινή προπόνηση το ατομικό πρόγραμμα ο Σιμόες.

*Στις 3000 έχουν φτάσει οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ