ΑΕΚ

Μιλάει ο Μελισσανίδης για το γήπεδο

Μιλάει ο Μελισσανίδης για το γήπεδο

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει στην Αίγλη Ζαππείου (12:00) ο Δημήτρης Μελισσανίδης και θα μιλήσει για το θέμα της "Αγιάς Σοφιάς". Διαβάστε αναλυτικά.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, θα μιλήσει για το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο "Τίγρης" θα παραχωρήσει την προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου στην Αίγλη Ζαππείου στις 12:00, όπου θα τοποθετηθεί για το "καυτό" αυτό ζήτημα, το οποίο έχει ήδη καθυστερήσει να ξεκινήσει μερικούς μήνες.

"Όλη η αλήθεια για το γήπεδο", είναι ο τίτλος της προκαθορισμένης συνέντευξης Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη και ο κόσμος της ομάδας θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μέσω live streaming τα όσα έχει να πει (Live στο Sport24.gr με εικόνα και ήχο η συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ).

Θα αναφερθεί στις εξελίξεις σχετικά με το γήπεδο και την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην ψήφιση του νομοσχεδίου, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να στέλνει τα μηνύματά του προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατασκευαστεί η "Αγιά Σοφιά".

Θα υπάρξει μια λεπτομερής ενημέρωση για το θέμα, θα αναφερθεί στην στάση που τηρούν διάφοροι υπεύθυνοι από το πολιτικό φάσμα της χώρας, ενώ θα αφιερώσει χρόνο στις ενστάσεις που υπάρχουν λόγω του Άλσους της περιοχής. Αν μη τι άλλο, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις του...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ