ΑΕΚ

Μιλάει και με Αρουαμπαρένα

Μιλάει και με Αρουαμπαρένα

Εκτός από τη συνάντηση του Σαββάτου (28/5) με τον Φιλίπ Μοντανιέ, στην ΑΕΚ θα έχουν την Κυριακή (29/5) επαφή και με τον Αργεντινό τεχνικό, Μαρτίν Αρουαμπαρένα.

Το σημερινό (28/5) ταξίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Παρίσι, είναι σημαντικό,είναι και κρίσιμο για την υπόθεση του νέου προπονητή της ΑΕΚ. Αν βλέπετε, το ραντεβού με τον Φιλίπ Μοντανιέ πάει καλά, ενδεχομένως ο Γάλλος τεχνικός να πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα για τον πάγκο της Ένωσης.

Ωστόσο, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24, στην ΑΕΚ δεν "καίνε" τις άλλες υποψηφιότητες. Το ακριβώς αντίθετο. Γι αυτό και προγραμματίζουν συνάντηση και με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους.

Άλλωστε ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται σήμερα στο Μιλάνο, καθώς απόψε θα είναι σχολιαστής σε μετάδοση του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Και είναι εξαιρετικά πιθανό να ταξιδέψει αύριο στην Αθήνα, για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

"Περήφανος που είμαι σ' αυτά τα αποδυτήρια"

Στο τελευταίο match program της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν, που θα κυκλοφορήσει στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Ράφικ Τζεμπούρ. Και είπε πολλά και... ενδιαφέροντα. Ένα μικρό... δείγμα:

«Ένα πράγμα θα σου πω. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι εδώ μαζί με αυτά τα παιδιά! Είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη χρονιά που πέρασα με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, σε αυτά τα αποδυτήρια! Είμαι πολύ περήφανος που έζησα μαζί τους και τους είδα να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται ποδοσφαιρικά. Είμαι πολύ περήφανος που αποτέλεσα μέρος αυτής της ιστορίας"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ