ΑΕΚ

Μια γκαντεμιά από το… Μάντσεστερ

Μια γκαντεμιά από το… Μάντσεστερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φόβος και τρόμος τα… ρεπό, για τους παίκτες της ΑΕΚ που έρχονται από την Σίτι. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ

Όλα τα είχε τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ, ο (πιθανότατα σοβαρός) τραυματισμός μιας από τις ηχηρότερες μεταγραφές του καλοκαιριού της έλειπε. Ο Τζονλέον Λέσκοτ μπαίνει για εξετάσεις στο γόνατο και υπάρχει έντονη ανησυχία, πως η ζημιά είναι μεγάλη, όπως και το διάστημα που θα χρειαστεί για να αποκατασταθεί.

Αλλά βεβαίως ξεκάθαρη εικόνα, θα δείξουν οι εξετάσεις. Αν πάντως επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες, εκτός από την απώλεια μιας πολύτιμης μονάδας για την άμυνα, στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να ξαναδώσουν ποτέ… ρεπό, σε παίκτες που προέρχεται από την Αγγλία και που έχει φορέσει την φανέλα της Σίτι.

Βλέπετε, στην Ένωση έχουν «καεί» όχι μια, αλλά δυο φορές από τραυματισμό σε ρεπό, ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Σίτι. Η πρώτη φορά ήταν τον περασμένο Φλεβάρη, όταν ο Μπρούνο Ζουκουλίνι, αντί να εκμεταλλευτεί το ρεπό που είχε δώσει ο Γκουστάβο Πογέτ και να πάει βόλτα στην Αγγλία, προτίμησε να πάει στα Σπάτα για την προπόνηση που ήταν προαιρετική. Και το κακό έγινε. Ο Ζουκουλίνι στραβοπάτησε μετά από πάσα και έσπασε χαμηλά το πόδι του. Ήταν μόλις 20 μέρες μετά την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, έχασε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο και πρόλαβε να παίξει ένα ματς στα πλέι οφ στο φινάλε.

Τώρα ο Τζολέον Λέσκοτ εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Κετσπάγια και ταξίδεψε στην Αγγλία. Όμως για να μην μείνει εντελώς απροπόνητος, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο. Και η ζημιά έγινε. Πιθανόν με λάθος κίνηση στο ποδήλατο. Η ουσία είναι πως επέστρεψε με το γόνατο πρησμένο στην Ελλάδα και το προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Πιθανόν να μην ήταν η…στραβοπεταλιά αυτή που προκάλεσε την ζημιά, αλλά που την… ενίσχυσε. Όπως και να έχει, η ανησυχία για το πρόβλημα του Λέσκοτ στο γόνατο είναι μεγάλη. Και η αγωνία για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει, ακόμα μεγαλύτερη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ