ΑΕΚ

Μια επιστροφή και ένα (νέο) πρόβλημα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα καινούργιο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Χουλτ, ενώ ο Κλωναρίδης προπονήθηκε κανονικά. Όσο για τον Βράνιες, συνέχισε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα.

Σε ρυθμούς αγωνιστικής καθημερινότητας έχει βάλει ο Μανόλο Χιμένεθ τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήδη από χθες (25/4), κόβοντας «μαχαίρι» τους πανηγυρισμούς για την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει η ομάδα να λειτουργήσει σαν να έχει τεράστια βαθμολογική σημασία το ματς της Κυριακής (29/4) με την Κέρκυρα. Εξ ου και έχει σημασία το γεγονός πως υπήρξαν σήμερα (26/4) προσθαφαιρέσεις στο ιατρικό δελτίο.

Ο Νίκλας Χούλτ ακολούθησε μόνο ατομικό πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο ισχίο. Και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί και να μην παίξει στην Κέρκυρα.

Αντίθετα, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως ο Χιμένεθ μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς της Κυριακής.

Όσο για τον Βράνιες, συνέχισε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα και μειώθηκαν οι πιθανότητες να είναι έτοιμος για να παίξει στην Κέρκυρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ