ΑΕΚ

Μια ΑΕΚ που να κάνει παιχνίδι

Μια ΑΕΚ που να κάνει παιχνίδι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζοζέ Μοράις εκμεταλλεύεται τη διακοπή των πρωταθλημάτων και δουλεύει στα Σπάτα σε τακτικήμε προσανατολισμό την κατοχή της μπάλας και την κυριαρχία.

Ο Ζοζέ Μοράις περίεμενε τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, προκειμένου να δουλέψει πάνω σε αδυναμίες που έχει το παιχνίδι της ομάδας.

Κυρίως αυτό που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικος, είναι να αλλάξει τον αγωνιστικό προσανατολισμό και τη φιλοσοφία του παιχνιδιού της Ένωσης. Αυτή είναι και η δουλειά που κάνει στις προπονήσεις. Σήμερα (11/11) στα Σπάτα ο Μοράις δούλεψε με ασκήσεις τακτικής, που είχαν κυρίως να κάνουν με την κατοχή της μπάλας. Κατοχή και παιχνίδι κυριαρχίας, με τις γραμμές της ομάδας να είναι κοντά μεταξύ τους και ψηλά στο γήπεδο. Αυτό ζητούσε συνεχώς ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πλέον στο απουσιολόγιο του Μοράις είναι μόνο οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και ο Τζολέον Λέσκοτ, καθώς ο Μιχάλης Μπακάκης ξεπέρασε την ίωση και μπήκε κανονικά ξανά στο πρόγραμμα της προπόνησης.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα χαμένα (εθνικά) στοιχήματα της ΑΕΚ
Είδε Γκρέμιο-Κρουζέιρο ο βοηθός του Μοράις
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ