ΑΕΚ

Μήνυμα Χιμένεθ σε παίκτες: "Τίποτα δεν τελειώνει την Κυριακή"

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε την πρώτη αναφορά στους παίκτες του για το ματς με τον ΠΑΟΚ και ήταν σε πλαίσιο… αποφόρτισης.

Με υπολογισμούς καθαρά… μαθηματικούς, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στην Τούμπα την Κυριακή (11/3), το πρωτάθλημα δεν κρίνεται. Βεβαίως, η αλήθεια είναι πως αν η ΑΕΚ καταφέρει να νικήσει, τότε προφανώς και θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, πάντως, στην πρώτη αναφορά που έκανε στους παίκτες του για το ματς, δεν ήθελε να τους προσθέσει τέτοιο… βάρος. Ο Ισπανός τεχνικός, πριν από την προπόνηση, επιχείρησε περισσότερο να τους αποφορτίσει, τονίζοντας πως τίποτα δεν πρόκειται να τελειώσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ απέφυγε να κάνει την παραμικρή αναφορά, σ’ οτιδήποτε εξωαγωνιστικό. Άλλωστε, θέλει να κρατήσει το μυαλό των παικτών του μακριά απ’ όλον αυτόν τον θόρυβο.

"Ελπίζω να ξεκουραστήκατε όσο μπορούσατε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε καλά για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα παιχνίδι που θα πάμε για να το κερδίσουμε. Όμως να ξέρετε πως τίποτα δεν τελειώνει σ’ αυτό το παιχνίδι. Αν νικήσουμε, θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία και στα υπόλοιπα ματς μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Το ίδιο και αν δεν κερδίσουμε", ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του Ισπανού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ