ΑΕΚ

Μήνυμα παραμονής από Σιμόες

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Αντρέ Σιμόες, με ανάρτηση στο Instagram, προανήγγειλε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ανανέωση της συνεργασίας του Αντρέ Σιμόες με την ΑΕΚ, αν λάβουμε υπόψιν το μήνυμα... παραμονής του Πορτογάλου χαφ στο Instagram. Ο 28χρονος χαφ, ουσιαστικά, προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου με τους "κιτρινόμαυρους", γράφοντας: "Εδώ θα μείνω. Αγαπώ τη ζωή μου".

Το υπάρχον συμβόλαιο του Σιμόες με την Ένωση ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, αλλά πρόθεση των διοικούντων την ομάδα είναι να υπάρξει επέκταση μέχρι το 2021.

Τον Μάρτιο του 2016 ο Πορτογάλος είχε κερδίσει με το σπαθί του την πρώτη αναπροσαρμογή και ανανέωση συμβολαίου, ανεβαίνοντας από τις 100.000 στις 220.000 ευρώ ετησίως. Πλέον οι αποδοχές του λογικά θα διπλασιαστούν, ενώ αντιστοίχως θα αυξηθεί και η ρήτρα αγοράς του η οποία μέχρι πρότινος είχε συμφωνηθεί στα 7.500.000 ευρώ και δεν αποκλείεται πλέον να ξεπεράσει τα 10.000.000!

Ο Σιμόες είναι εκ των πιο διακριθέντων της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, μετρώντας δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά, με την κιτρινόμαυρη φανέλα έχει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 97 αγώνες.

Δείτε την ανάρτηση:

Μήνυμα παραμονής από Σιμόες

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ