ΑΕΚ

Μήνυμα με νόημα από την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα χαμηλών τόνων στον κόσμο της ομάδας, ενόψει (και) του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Από την αρχή της φετινής σεζόν, η ΑΕΚ έχει επιλέξει την γραμμή των χαμηλών τόνων. Ανεξαρτήτως εξελίξεων. Μια γραμμή που σταθερά προσπαθεί να την περάσει και στους οπαδούς της.

Πολλώ δε μάλλον τώρα, που η «μάχη» του τίτλου έχει μπει στην τελική ευθεία, η ΑΕΚ πλέον έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι, οι καιροί είναι… πονηροί και ακολουθεί και ντέρμπι την Κυριακή (1/4) με τον Παναθηναϊκό.

Ντέρμπι το οποίο θα έχει πολύ κόσμο, καθώς μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται να έχουν κάνει «φτερά» τα πρώτα 10χιλιάδες εισιτήρια. Γι αυτό και η ΑΕΚ έστειλε ένα μήνυμα, για χαμηλούς τόνους και προστασία της ομάδας. Και θα ακολουθήσουν και άλλα μέχρι και την Κυριακή.

«Ένα ακόμα μεγάλο ματς για την ομάδα μας την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου! Μαζί με τον κόσμο μας για μία ακόμα καθοριστική νίκη!

Προστατεύουμε την ομάδα μας από κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να δημιουργήσει τον παραμικρό κίνδυνο, αποφεύγουμε τις προκλήσεις, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, είμαστε σε εγρήγορση ακόμα και για το ενδεχόμενο προβοκάτσιας.

Ακολουθούμε πιστά τον ίδιο κώδικα συμπεριφοράς, που μας έφερε μέχρι εδώ. Με χαμηλούς τόνους, σεβασμό στο ποδόσφαιρο, χωρίς να δυναμιτίζουμε το κλίμα και παραμένοντας απόλυτα προσηλωμένοι στους δικούς μας στόχους».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ