ΑΕΚ

Μηδενική ανοχή και πρόστιμο στον Τζεμπούρ

Μηδενική ανοχή και πρόστιμο στον Τζεμπούρ
Τζεμπούρ INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας αφού άκουσε όσα είχε να του πει ο Ράφικ Τζεμπούρ για την απουσία του από την προπόνηση της Τετάρτης του επέβαλε πρόστιμο και του διαμήνυσε πως πλέον δεν θα έχει άλλες ευκαιρίες.

Ο Τραϊανός Δέλλας άκουσε πολύ προσεκτικά τον Ράφικ Τζεμπούρ πριν την προπόνηση της Πέμπτης με τον Αλγερινό να εξηγεί τους λόγους που απουσίασε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν από την προπόνηση της Τετάρτης (12/8). Προφανώς ο Αλγερινός επανέλαβε τα περί παρανόησης για την ώρα της προπόνησης. Αλλά φυσικά το γεγονός εξακολουθεί να συνιστά παράπτωμα. Και ο Τζεμπούρ θα τιμωρηθεί με πρόστιμο χιλίων ευρώ.

Ενώ του μεταφέρθηκε από τον Δέλλα, πως η ανοχή πλέον είναι μηδενική σε παραπτώματα. Κάτι που ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο για τον Αλγερινό. Με την διαφορά πως ο Τζεμπούρ έχει… ξοδέψει και τις ευκαιρίες που είχε. Είναι πιθανό πάντως ο Αλγερινός επιθετικός να ζητήσει συγνώμη και από τους συμπαίκτες του.

Μετά το τετ α τετ με τον Τζεμπούρ, ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε σ’ όλους τους παίκτες της ομάδας. Και σε πολύ αυστηρό ύφος, τους κατέστησε σαφές πως αν επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό, το θέμα θα αναλάβει η διοίκηση για τα… περαιτέρω.

Πάντως το θέμα με τον Τζεμπούρ θεωρείται λήξαν, καθώς ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ