ΑΕΚ

"Μέχρι στιγμής, δεν έχει προσεγγίσει κανείς τον Κετσπάγια"

"Μέχρι στιγμής, δεν έχει προσεγγίσει κανείς τον Κετσπάγια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας τοποθετήθηκε για την φημολογία περί ενδιαφέροντος της κυπριακής ομάδας για τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Η φημολογία περί πρόθεσης της Ανόρθωσης να πλησιάσει τον Τιμούρ Κετσπάγια, δεν λέει να... κοπάσει στην Κύπρο. Έστω και αν ο Γεωργιανός τεχνικός είναι αυτή την στιγμή προπονητής της ΑΕΚ. Έστω και αν στον πάγκο της Ανόρθωσης παραμένει, προς το παρόν, ο Αντόνιο Πούτσε.

Παρ' όλα αυτά, η παραφιλολογία σχετικά με τον Κετσπάγια συνεχίζεται. Και η αλήθεια είναι πως ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, μιλώντας στο "Ράδιο Άστρα" στην Κύπρο, ήταν περισσότερο αινιγματικός, παρά ξεκαθάρισε το τοπίο. "Είναι προπονητής της ΑΕΚ, μέχρι στιγμής δεν έχει προσεγγιστεί από κανέναν. Μέχρι απόψε, θα λυθούν όλες οι απορίες", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η φημολογία για Κετσπάγια στην Κύπρο καλά κρατεί

Η φημολογία περί πρόθεσης της Ανόρθωσης να πλησιάσει τον Τιμούρ Κετσπάγια, δεν λέει να κοπάει στην Κύπρο. Έστω και αν ο Γεωργιανός τεχνικός είναι αυτή την στιγμή προπονητής της ΑΕΚ. Έστω και αν στην Ανόρθωση προς το παρόν παραμένει στον πάγκο ο Πούτσε. Πάντως η παραφιλολογία σχετικά με τον Κετσπάγια συνεχίζεται. Και η αλήθεια είναι πως ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, μιλώντας στο "Ράδιο Άστρα" στην Κύπρο, ήταν περισσότερο αινιγματικός, παρά ξεκαθάρισε το τοπίο. "Είναι προπονητής της ΑΕΚ, μέχρι στιγμής δεν έχει προσεγγιστεί από κανέναν. Μέχρι απόψε, θα λυθούν όλες οι απορίες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ