ΑΕΚ

Μετρά αντιδράσεις και… δυνάμεις

Μετρά αντιδράσεις και… δυνάμεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ έχουν ήδη ξεχάσει το ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στρέφουν το βλέμμα τους στη σημερινή συνάντηση στη Super League, όπου εκτιμούν πως θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά στην αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ΑΕΚ το χθεσινό ματς στην Τρίπολη ( 0-0 με Αστέρα) θα ξεχαστεί γρήγορα. Και ειδικά αν όντως επαληθευτεί η αρχική εκτίμηση για ελαφρύ και όχι σοβαρό τραυματισμό του Γιόχανσον, τότε πραγματικά δεν θα έχουν τίποτε να κρατήσουν από το παιχνίδι.

Άλλωστε η σημερινή (8/3) έχει πράγματα που ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο την ΑΕΚ, από ένα ματς. Οι άνθρωποι της Ένωσης δίνουν πολύ μεγάλο βάρος στη συνάντηση που θα γίνει στη Σουπερλίγκα, μ’ όλους όσους κρατούν τις τύχες των ομάδων του πρωταθλήματος. Ή έστω τους εκπροσώπους τους. Προφανώς και στην ΑΕΚ δεν εκτιμούν πως θα παρθούν αποφάσεις τέτοιες, που θα φέρουν κοσμοϊστορικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον όχι σήμερα.

Όμως θεωρούν πως η συνάντηση αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία για να μετρήσουν τις αντιδράσεις όλων των ομάδων, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Αλλά και να καταγράψουν τον συσχετισμό των δυνάμεων, μετά το κοινό μέτωπο συνεννόησης που έχουν ανοίξει με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα υπάρχει εξαιρετικά σοβαρό ενδεχόμενο να δώσει το παρών στη σημερινή συνάντηση, ακόμα και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αυτό είναι κάτι που εξετάζει και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αφού ζυγιστούν πολύ προσεκτικά, τα θετικά και τα αρνητικά μιας τέτοιας κίνησης.

Πάντως είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί από τον διευθύνοντα σύμβουλο Αλέξη Δέδε και ενδεχομένως τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ευάγγελο Ασλανίδη, σε περίπτωση που δεν παραστεί ο ίδιος ο Μελισσανίδης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ