ΑΕΚ

Μετακομίζει η ΑΕΚ

Μετακομίζει η ΑΕΚ

Ένας από τους κύριους στόχους που είχε βάλει η νέα διοίκηση της ΑΕΚ, είναι η συνολική μετακόμιση από το ΟΑΚΑ. Όμως, οι πρώτοι που το αφήνουν οριστικά, είναι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και μετακομίζουν σε ολοκαίνουργιο πενταόροφο ιδιόκτητο κτίριο.

Ένας από τους κύριους στόχους που είχε βάλει η νέα διοίκηση της ΑΕΚ, είναι η συνολική μετακόμιση από το Ολυμπιακό Στάδιο. Από την ομάδα, μέχρι τις υπηρεσίες της ΠΑΕ. Φυσικά η πρώτη προτεραιότητα είναι να φτιαχτεί το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όμως, οι πρώτοι που αφήνουν οριστικά το ΟΑΚΑ, είναι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Και μετακομίζουν σε ολοκαίνουργιο πενταόροφο ιδιόκτητο κτίριο, στο οποίο μάλιστα θα υπάρχει ακόμα και ειδικά αίθουσα Τύπου, προκειμένου να γίνονται οι παρουσιάσεις.

Η διαδικασία της μετακόμισης θα ξεκινήσει από την Πέμπτη (24/3) το απόγευμα (όταν και θα σταματήσουν να λειτουργούν ακόμα και τα τηλέφωνα της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ) και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (25/3). Και φυσικά από την Δευτέρα (28/3) όλες οι υπηρεσίες της ΠΑΕ, θα λειτουργούν από το νέο… σπίτι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου η εταιρεία μας θα λειτουργεί στα νέα της γραφεία στη διεύθυνση Πάτμου και Ολύμπου (παράπλευρος της οδού Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη), Τ.Κ. 15123, Μαρούσι.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ θα λειτουργούν κανονικά μέχρι και την Πέμπτη 24.03.2016 στις 15.00 και από τη Δευτέρα 28.03.2016 μπορείτε και πάλι να επικοινωνείτε με την ΠΑΕ ΑΕΚ στο 210 68 55 850. Το Fax της ΠΑΕ ΑΕΚ παραμένει το 210 68 55 150 και το e-mail το [email protected]".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ