Μεταγραφές από Παναθηναϊκό ο Λυμπερόπουλος

Μεταγραφές από Παναθηναϊκό ο Λυμπερόπουλος

Το Sport24.gr φέρνει στο φως την απόφαση του Νίκου Λυμπερόπουλου να πάρει μαζί του στην ΑΕΚ τους ειδικούς στη φυσιοθεραπεία και εργοφυσιολογία Χρήστο Καρβουνίδη, Γιάννη Κωτσή τους οποίους ο ίδιος είχε πάει στον Παναθηναϊκό.

Η σχέση του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Χρήστο Καρβουνίδη, κρατάει χρόνια ολόκληρα, από τότε που ο πρώτος ήταν ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ και ο δεύτερος του μάθαινε τα μυστικά και τη σημασία της αποκατάστασης. Έκτοτε δέθηκαν με φιλία και εκατέρωθεν μεγάλη επαγγελματική αλληλοεκτίμηση.

Για την έλευση του Καρβουνίδη και του επιτελείου του στον Παναθηναϊκό, ο Λυμπερόπουλος είχε ασκήσει κάτι σαν βέτο. Ήταν ένας από τους αδιαπραγμάτευτους όρους του προκειμένου να αναλάβει εκεί τη δουλειά του τεχνικού διευθυντή. Διότι συνιστά για εκείνον κάτι σαν ποδοσφαιρικό δόγμα, το ότι η ομάδα χωρίς το καλύτερο δυνατό τιμ αποκατάστασης, είναι αδύνατον να έχει διάρκεια.

Αυτό λοιπόν συμβαίνει και σήμερα. Στην επιστροφή του στην Ένωση, ο "Λύμπε" φέρνει μαζί του τον Καρβουνίδη και τον Γιάννη Κωτσή (επί χρόνια συνεργάτες), ώστε με τη βαθιά γνώση και εμπειρία τους σε θέμα φυσιοθεραπείας, αποκατάστασης και διατροφής, να συμβάλουν σε έναν τομέα που είναι διαπιστωμένο ότι η ΑΕΚ έχει ανάγκη. Πιθανό είναι να ενεργοποιηθεί και ο γυμναστής αποκατάστασης Νίκος Πανουργιάς.

Σαφώς και η είδηση αυτή έχει προκαλέσει μια μίνι αναστάτωση στις τάξεις του Παναθηναϊκού, καθώς δεν έχουν περάσει παρά μερικοί μήνες από τότε που οι τρεις προαναφερθέντες ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με το Τριφύλλι, αντικαθιστώντας τους Οικονομίδη, Μαχαίρα, Τσεκούρα και Αρκουλή.

Οι τίτλοι που είχαν στον Παναθηναϊκό και πλέον αναμένεται να χαρακτηρίζουν την επικείμενη συνεργασία τους με την Ένωση (άλλωστε εν πολλοίς πρόκειται για την εξειδίκευσή τους) είναι οι εξής: Υπεύθυνος φυσιοθεραπευτών (Χρήστος Καρβουνίδης), Εργοφυσιολόγος - Διατροφολόγος (Γιάννης Κωτσής) και Γυμναστής Αποκατάστασης (Νίκος Πανουργιάς).

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24