ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
 

Πέμπτη 31 Αυγ. 2017

ΞΑΝΑ ΣΤΑ "ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ" ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο "CHINO"

Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο. Ο "Chino" υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα τον δεσμεύει στην Ένωση μέχρι το καλοκαίρι του 2018. "Αυτό που έζησα ήταν μαγικό".

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Επίσημο: Ο Κονέ στην ΑΕΚ

Η επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ΑΕΚ είναι γεγονός. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού, ο οποίος γύρισε στην Ελλάδα επτά χρόνια μετά. Δανεικός από την Ουντινέζε.

Σάββατο 01 Ιουλ. 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΗ ΦΟΡ

Παίκτης της ΑΕΚ ο Λιβάγια

Επισήμως παίκτης της ΑΕΚ ο Κροάτης φορ Μάρκο Λιβάγια, καθώς πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του.

Πέμπτη 29 Ιουν. 2017

ΞΑΝΑ "ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ" Ο 24ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Κλωναρίδης

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών, επιστρέφοντας ύστερα από μία πενταετία στους "κιτρινόμαυρους".

Δευτέρα 26 Ιουν. 2017

ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Γιακουμάκης

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών, με την Ένωση να διατηρεί δικαίωμα επέκτασης γι' ακόμα ένα χρόνο.

Σάββατο 24 Ιουν. 2017

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ

Ανακοίνωσε τον Τσιντώτα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Τσιντώτα με τον 24χρονο γκολκίπερ να υπογράφει στους "κιτρινόμαυρους" για τα τέσσερα χρόνια (3+1) και τον ίδιο να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24