ΑΕΚ

Μετά βίας 18άδα η ΑΕΚ για Παναιτωλικό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΚ, Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ δυσκολεύτηκε να βγάλει αποστολή για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Super League με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (20/8, 19:15), καθώς μετρά οκτώ απουσίες.

Με τόσο μακρύ που είναι το απουσιολόγιο που έχει στα χέρια του ο Μανόλο Χιμένεθ, δεν είναι δύσκολη μόνο η επιλογή της ενδεκάδας για το αυριανό (20/8) ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά ακόμα και η αποστολή. Μόλις και μετά βίας κατάφερε να βγάλει 18άδα ο Ισπανός τεχνικός.

Άλλωστε ο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει συνολικά οκτώ παίκτες, συν τον τερματοφύλακα Μπάρκα. Ο Χριστοδουλόπουλος, ο Σιμόες, ο Γαλανόπουλος και ο Βράνιες κουβαλάνε τιμωρίες από κάρτες από την περσινή σεζόν. Ο Γιακουμάκης, ο Τζανετόπουλος και ο Λαμπρόπουλος είναι τραυματίες. Ενώ ο Μπακασέτας είναι ακόμα ανέτοιμος. Έτσι ο Χιμένεθ αναγκάστηκε να συμπεριλάβει στις επιλογές του ακόμα και τους νεαρούς, Γιαννούτσο και Βλαχομήτρο.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο, Τρίστασον, Κλωναρίδης, Βλαχομήτρος, Λιβάγια, Αλμέιδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ