ΑΕΚ

Μετ’ εμποδίων το τεστ… σχήματος

Μετ’ εμποδίων το τεστ… σχήματος
INTIME SPORTS

Τα τρια πρώτα φιλικά παιχνίδια εδώ στην Πολωνία, ο Τραϊανός Δέλλας τα αξιοποίησε για να κάνει αγωνιστικά πειράματα και να δοκιμάσει την χημεία σε διάφορα "δίδυμα".

Το σημερινό (2/8- 19.00 ώρα Ελλάδος) τέταρτο στη σειρά φιλικό απέναντι στην Ανόρθωση, έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Δυνατότερο απ’ όλα τα προηγούμενα γαρ και στο κλείσιμο της τέταρτης εβδομάδας καλοκαιρινής προετοιμασίας (δεύτερη του βασικού σταδίου στην Πολωνία). Ο Δέλλας σχεδιάζει να «τεστάρει» επί χόρτου απέναντι στην Ανόρθωση, τις πρώτες σκέψεις για το βασικό σχήμα που έχει κάνει επί χάρτου. Όμως του έχουν προκύψει εμπόδια.

Αποστολή, Πολωνία: Κώστας Τσίλης

Ο Θέσαρ Άρθο και ο Ρόναλντ Βάργκας δεν μπορέσουν να δώσουν το παρών, καθώς από αύριο (3/8) τους περιμένει να επιστρέψουν ξανά σε δυνατούς ρυθμούς προπόνησης. Απών θα είναι και ο Μιγκέλ Κορδέρο, ο οποίος σήμερα (2/8) «πετάει» για Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ξεκινήσει αμέσως θεραπεία για την βαριά θλάση στον τετρακέφαλο. Και μέσα σ’ όλα αυτά προέκυψε και ένα σφίξιμο στο πόδι στον Ράφικ Τζεμπούρ, το οποίο κράτησε τον Αλγερινό επιθετικός εκτός της χθεσινής (1/8) απογευματινής προπόνησης. Αλλά πιθανότατα θα παίξει κανονικά απέναντι στην Ανόρθωση.

Αν όντως ο Τζεμπούρ παίξει στο φιλικό, τότε ο Δέλλας θα παρατάξει την ενδεκάδα που δοκίμαζε μέχρι και την χθεσινή (1/8) πρωινή προπόνηση. Δηλαδή με τον Αλγερινό στην κορυφή, τον Μπαρμπόσα σε ρόλο ελεύθερο ακριβώς από πίσω και τους Αραβίδη και Πλατέλλα στα δυο άκρα. Αν ο Τζεμπούρ μείνει στον πάγκο, τότε ο Αραβίδης θα μετακινηθεί στην κορυφή της επίθεσης, ο Μπαρμπόσα θα πάει στο αριστερό άκρο και στο αρχικό σχήμα θα μπει ο Γροντής.

Το ματς με την Ανόρθωση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ρεμές, όπως και τα δυο προηγούμενα. Ενώ για πρώτη φορά η ΑΕΚ θα έχει και κόσμο στις εξέδρες. Ήδη από χθες έχουν φτάσει στην Οπαλένιτσα οπαδοί το κλαμπ της Ορίτζιναλ στο Λονδίνο. Άλλωστε παραδοσιακά ακολουθούν την ΑΕΚ κάθε καλοκαίρι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σε όποιο μέρος της Ευρώπης και αν γίνεται.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ