ΑΕΚ

Μέσω Καράκας επίσημα στην ΑΕΚ ο Μπαρόχα

Μέσω Καράκας επίσημα στην ΑΕΚ ο Μπαρόχα
Μπαρόχα

Η Καράκας μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter γνωστοποίησε την παραχώρηση του Μπαρόχα στην ΑΕΚ με την μορφή του δανεισμού.

Η Καράκας πρόλαβε την ΑΕΚ και έκανε γνωστό το δανεισμό του Μπαρόχα στην «Ένωση», η οποία θα διατηρεί οψιόν αγοράς ενόψει της επόμενης σεζόν κι ο Μπαρόχα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Καράκας αναφέρθηκε στη νέα πρόσκληση που έρχεται στην καριέρα του:

«Τα όνειρα μου ήταν να βρίσκομαι στην εθνική και να μπορέσω να παίξω στην Ευρώπη και εκπληρώθηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Η ΑΕΚ κάνει πολύ σωστές κινήσεις ώστε να φτιάξει και πάλι μια μεγάλη ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα και θα τα δώσω όλα για να την εκμεταλλευτώ.

Συνεχίζω με το ίδιο πάθος για δουλειά με την ίδια φιλοσοφία να εξελίσσομαι σαν άτομο και σαν παίκτης με αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω στο ελληνικό ποδόσφαιρο με μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους και τεράστια παράδοση. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος».

Ο Μπαρόχα αναμένεται τα επόμενα 24ώρα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα του προσφέρει η ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ