ΑΕΚ

Μέσα στην ημέρα η συνάντηση Δέλλα – διοίκησης

Μέσα στην ημέρα η συνάντηση Δέλλα – διοίκησης
INTIME SPORTS

Ίσως και την Πέμπτη (11/6) να τελειώσει το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει συνάντηση με την διοίκηση της Ένωσης.

Για περισσότερους από έναν λόγους, η απολύτως απαραίτητη συνάντηση του Τραϊανού Δέλλα με την διοίκηση, θα έπρεπε να γίνει άμεσα. Το είπε άλλωστε και ο ίδιος ο «Τράι» αμέσως μετά την λήξη του χθεσινού (10/6) ματς στον Βόλο.

Η σεζόν τελείωσε και τυπικά για την ΑΕΚ, επομένως πρέπει να λήξει και τυπικά και το θέμα προπονητή. Γι αυτό και η συνάντηση… κορυφής θα γίνει εντός της ημέρας. Κατά την επικρατέστερη εκδοχή, ο Δέλλας θα συναντηθεί πρώτα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και κατόπιν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Κατά μια άλλη εκδοχή, στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν κατευθείαν και οι τρεις. Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι πως πρόθεση όλων στην ΑΕΚ, είναι η «συνάντηση που εκκρεμεί» όπως είπε και ο Τράι, να γίνει και να τελειώσει άμεσα. Σήμερα.

Προφανώς και στην συνάντηση αυτή θα τεθούν όλα όσα αφορούν το μέλλον της ΑΕΚ επί τάπητος. Εξάλλου ανοίγει ένας νέος κύκλος. "Πρώτα για την ΑΕΚ" όπως έλεγε και ο Δέλλας. Και η συνάντηση αυτή θα κρίνει τι θα περιλαμβάνει αυτός ο νέος κύκλος.

Ο ίδιος ο Δέλλας πάντως χθες (10/6) μετά το ματς, δεν ήθελε να κάνει την παραμικρή αναφορά στην συνάντηση αυτή. Κάτι απολύτως λογικό.

Ο "Τράι" δεν θα μιλούσε ποτέ δημοσίως, για κάτι που δεν έχει συζητήσει ιδιωτικώς και αρμοδίως με την διοίκηση της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ