ΑΕΚ

Μέσα ο Βάργκας, έξω ο Μπαρόχα για Copa América

Μέσα ο Βάργκας, έξω ο Μπαρόχα για Copa América
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βενεζουέλας, Ραφαέλ Δουδαμέλ, κάλεσε τον Ρόναλντ Βάργκας, αλλά όχι και τον Αλάιν Μπαρόχα για τα φιλικά της "βινοτίντο" και κατ' επέκταση το Copa América Centenario.

Το στίγμα από το ξεκίνημα της ανάληψης των νέων του καθηκόντων έδωσε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βενεζουέλας, Ραφαέλ Δουδαμέλ, ο οποίος παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Η "βινοτίντο" αντιμετωπίσει σε φιλικά ματς προετοιμασίας ενόψει του Copa América Centenario ομάδα Επιλέκτων της Γαλικίας στις 20 Μαΐου, την εθνική Παναμά στις 24, την εθνική Κόστα Ρίκα στις 27 και αυτή της Γουατεμάλα στις 1 Ιουνίου.

Στην αποστολή βρίσκεται ο μέσος της ΑΕΚ, Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος έλειπε από τις τελευταίες κλήσεις λόγω της διαφωνίας του με τον τέως ομοσπονδιακό τεχνικό, Νοέλ Σανβισέντε.

Αντίθετα, απουσιάζει ο Αλάιν Μπαρόχα, καθώς οι τέσσερις γκολκίπερ που κάλεσε ο Δουδαμέλ (υπήρξε κι ο ίδιος γκολκίπερ ως ποδοσφαιριστής), είναι οι Ντάνι Ερνάντες, Χοσέ Κοντρέρας, Ουίλκερ Φαρινιές και Εδουάρδο Ερέρα.

Το Copa América Centenario ξεκινά στις 3 Ιουνίου, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 26 του μηνός. Όπως καθίσταται φανερό ο Αλάιν Μπαρόχα θα είναι εκτός όχι μόνο για τα φιλικά, αλλά και για το Copa América Centenario, το οποίο ξεκινά δύο ημέρες μετά το τελευταίο φιλικό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ