ΑΕΚ

Μέσα ο Βάργκας, έξω ο Ανάκογλου για Σεβίλλη

Μέσα ο Βάργκας, έξω ο Ανάκογλου για Σεβίλλη
INTIME SPORTS

Ο Ρόναλντ Βάργκας αναμένεται να βρίσκεται στην διάθεση του Δέλλα για το φιλικό με την Σεβίλλη σε αντίθεση με τον Ανάκογλου.

Με το μυαλό στο μεγάλο φιλικό με τη Σεβίλλη το Σάββατο (8/8) στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα για προπόνηση. Και φαίνεται πως το έχει η μοίρα του Τραϊανού Δέλλα να μην μπορεί να πάρει ένα καλό μαντάτο, χωρίς να συνοδεύεται και από ένα άσχημο.

Το καλό νέο για τον τεχνικό της ΑΕΚ, είναι πως ο Ρόναλντ Βάργκας ανέβασε στην προπόνηση της Παρασκευής (8/8) ρυθμούς. Όπως άλλωστε είχε κάνει και στις τελευταίες προπονήσεις στην Πολωνία. Ως εκ τούτου το πιο πιθανό είναι πως ο Δέλλας θα τον συμπεριλάβει στα αγωνιστικά του πλάνα για το φιλικό με τους Ισπανούς.

Όσο για το άσχημο νέο, αυτό ήρθε από τον Δημήτρη Ανάκογλου. Η δυνατή κλωτσιά που δέχθηκε ο αρχηγός της ΑΕΚ στη γάμπα στο τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς με την Σεβίλλη.

Μάλιστα ήδη ο Ανάκογλου είχε… ψυχανεμισθεί την ατυχία του και γι αυτό και αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Μίετζ ήταν «σκασμένος», καθώς πονούσε πολύ εκεί που είχε δεχθεί το κτύπημα.

Εκτός από τον αρχηγό της ΑΕΚ, φυσικά για το αυριανό φιλικό δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Κορδέρο, Ανδρεόπουλος, Μάνταλος αλλά και Μπακάκης και Μπρέσεβιτς.

Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα ο Ντίντακ

Μ’ ένα νέο πρόσωπο έγινε η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα μετά την επιστροφή από την Πολωνία. Ο Ντίντακ Βιλά έδωσε κανονικά το παρών. Τον καλωσόρισε ο Τραϊανός Δέλλας και ο Ισπανός ακραίος μπακ έβγαλε και ένα κομμάτι του κανονικού προγράμματος της προπόνησης.

Όλα για τον Ντίντακ Βιλά έγιναν πολύ γρήγορα μόλις στην πρώτη του μέρα στην Ελλάδα. Ο Ισπανός ακραίος μπακ πέρασε το πρωί από ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια έκανε τις τελικές συζητήσεις και υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ και μετά από ένα μικρό διάλειμμα για ξεκούραση στο ξενοδοχείο, πήγε στα Σπάτα για να πιάσει αμέσως δουλειά. Τον υποδέχθηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Και ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ που καλωσόρισε τον Ντίντακ στην ομάδα, μέσα στα αποδυτήρια στα Σπάτα, παρουσία όλων των νέων του συμπαικτών.

Ο Ισπανός μπακ φόρεσε την προπονητική περιβολή, αλλά δεν έπεσε αμέσως στα βαθιά. Μόνο τρέξιμο έκανε για πρώτη μέρα, κάτι που ήταν απολύτως λογικό. Πλέον ο Ντίντακ θα ανεβάσει στροφές στις επόμενες προπονήσεις, καταρχήν για να κερδίσει το έδαφος που έχασε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Άλλωστε και ο ίδιος ο Ισπανός μπακ, ήθελε να ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις, προκειμένου να μην χάσει χρόνο στην διαδικασία ενσωμάτωσης στη νέα του ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ