ΑΕΚ

"Μέσα" ο Τσιγκρίνσκι με την Κέρκυρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Τσιγκρίνσκι EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε στην αποστολή για το αυριανό (9/4) ματς με την Κέρκυρα τον Ουκρανό στόπερ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, κάτι που αποτελεί μήνυμα για το ντέρμπι της Μεγάλης Πέμπτης (13/4).

Μπορεί ακόμα να μην έχει συμπληρωθεί το προβλεπόμενο διάστημα των περίπου οκτώ εβδομάδων απουσίας, που ήταν η εκτίμηση μετά την επέμβαση στο χέρι του. Μπορεί ακόμα να φορά ειδικό νάρθηκα εξ Ιταλίας.

Όμως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (9/4) ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ. Κάτι που έχει τεράστια σημασία, όχι τόσο για το αυριανό παιχνίδι, όσο γι αυτό με τον Ολυμπιακό την Μεγάλη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Ο Ουκρανός στόπερ από ιατρικής άποψης δεν είναι ακόμα στο 100% έτοιμος. Άλλωστε ακόμα έχει νάρθηκα.

Ωστόσο το χέρι έχει δέσει, ο Τσιγκρίνσκι αισθάνεται πως θέλει να καταφέρει να παίξει στο Καραϊσκάκη και πλέον φαίνεται πως θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες του. Άλλωστε από την στιγμή που θα καθίσει στον πάγκο και στο αυριανό ματς, σημαίνει πως μπορεί να μπει στο γήπεδο και να παίξει.

Σημαντικό επίσης για τον Χιμένεθ, είναι πως στην αποστολή μπήκε ο Κώστας Γαλανόπουλος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και προπονήθηκε κανονικά. Αυτό σημαίνει πως στο αυριανό ματς αποκτά μια λύση στα χαφ, με δεδομένες τις απουσίες λόγω τιμωρίας του Σιμόες, του Αϊντάρεβιτς και του Μάνταλου.

Αναλυτικά η 18άδα για το ματς με την Κέρκυρα: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Βινίσιους, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο, Αραβίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ