ΑΕΚ

Μέσα ο Σιμόες

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντρέ Σιμόες επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και "τρέχει" για να προλάβει το ματς της ΑΕΚ με την ΑΕΛ. Θεραπεία ο Μπακασέτας, ίωση ο Τσιγκρίνσκι.

Στα Σπάτα και κατά την διάρκεια της προπόνησης πληροφορήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την κλήρωση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Βεβαίως αυτό που κυρίως έχει σημασία, είναι το ματς του Σαββάτου (20/1) με την ΑΕΛ για τη Super League Σουρωτή, που έτσι κι αλλιώς προηγείται χρονικά της αναμέτρησης για το Κύπελλο.

Ο Αντρέ Σιμόες όπως αναμενόταν και είχατε διαβάσει στο Sport24.gr, μπήκε κανονικά και πάλι από τη Δευτέρα (15/1) στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Κάτι που σημαίνει πως έχει πολλές πιθανότητες να προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς με τη θεσσαλική ομάδα.

Αντίθετα ο Τάσος Μπακασέτας, που υπέστη διάστρεμμα από μια δυνατή κλωτσιά, έκανε θεραπεία. Και μέσα στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί, αν θα είναι σε θέση να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου. Επίσης απών από την προπόνηση ήταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ