ΑΕΚ

Μέσα ο Σιμόες, ξανά εκτός ο Ανέστης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε ξανά στην αποστολή τον 18χρονο, Χρήστο Γιούση, κι άφησε ξανά εκτός τον Γιάννη Ανέστη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λεβαδειακό. Επέστρεψε ο Αντρέ Σιμόες.

Με τον Αντρέ Σιμόες εντός και τον Γιάννη Ανέστη ξανά εκτός, θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Λιβαδειά για το ματς της Κυριακής (3/12, 19:30) με τον Λεβαδειακό. Αλλά και οι δυο επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ, έχουν την σημασία τους, για διαφορετικούς λόγους.

Ως προς τον Σιμόες, ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά και το Σάββατο (2/12) και αφού είναι έτοιμος και από ιατρικής πλευράς, ο Ισπανός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Μένει να φανεί αν θα ξεκινήσει και στην ενδεκάδα, ή ο Χιμένεθ θα προτιμήσει να τον προφυλάξει και ενόψει Αούστρια και με δεδομένο πως το ζήτημα ήταν πως ο δικέφαλος του Σιμόες είχε φορτωθεί με κόπωση. Για την περίπτωση του Ανέστη ο νέος αποκλεισμός από την αποστολή, μετά απ' αυτόν για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, προφανώς και σημαίνει πως κάτι συμβαίνει με τον διεθνή τερματοφύλακα.

Με πιθανότερη εκδοχή, πως υπάρχει σύνδεση της επιλογής του Χιμένεθ, με την εμπλοκή στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη. Μάλιστα δεν αποκλείεται πλέον οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και να τεθεί ζήτημα αποχώρησης του Ανέστη ακόμα και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πριν δηλαδή την λήξη του συμβολαίου του προσεχές καλοκαίρι.Κατά τα άλλα, σημαντική είναι και παρουσία του Χρήστου Γιούση σε αποστολή για ματς πρωταθλήματος, μετά τα δυο γκολ που πέτυχε στην Καλλιθέα για το Κύπελλο. Ενώ επέστρεψε και ο Σέρχιο Αραούχο που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσόσιτς, Γιόχανσον και Μάνταλος και φυσικά οι Πατίτο και Τρίστασον που πλέον δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ