ΑΕΚ

Μέσα ο Σιμόες και ο... Κετσπάγια στην ΑΕΚ

Μέσα ο Σιμόες και ο... Κετσπάγια στην ΑΕΚ
Σιμόες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρές Σιμόες συμμετείχε στο δίτερμα της ΑΕΚ το απόγευμα της Παρασκευής (8/7), ενώ δίπλα του ως μπαλαντέρ έπαιξε ο τεχνικός της Ένωσης, Τιμούρ Κετσπάγια. (VIDEOS).

Μετά από πέντε μέρες στα... πιτς, ο Αντρέ Σιμόες επέστρεψε δριμύτερος. Στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ έδωσε κανονικά το παρών ο Πορτογάλος χαφ και ακολούθησε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα. Μάλιστα έπαιξε ακόμα και στο δίτερμα, αλλά όχι στην ομάδα των "μπλε" που πιθανόν να είναι και το βασικό σχήμα στο αυριανό (9/7) φιλικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: Κώστας Τσίλης

Πάντως για τον Σιμόες δεν ήταν παράξενο που μπήκε και έπαιξε στο διπλό, καθώς αφενός δεν είχε κάτι σοβαρό, αφετέρου διότι κρατιόταν έτσι κι αλλιώς με το ζόρι. Το περίεργο ήταν πήρε φανελάκι και έπαιξε και ο Κετσπάγια. Ως μπαλαντέρ βεβαίως, δηλαδή βοηθητικός. Όμως όταν καθυστερούσαν πολύ να του δώσουν την μπάλα, φώναζε πως "παίζω και εγώ" για να τους το υπενθυμίζει.

* Το παρών στην προπόνηση έδωσαν και περίπου δέκα οπαδοί της ΑΕΚ, από την Ορίτζιναλ του Λονδίνου, που έφτασαν σήμερα στο Κίελτσε. Αύριο περιμένουν ακόμα πέντε και όλοι θα βρεθούν στις εξέδρες της "Κολπότερ Αρένα" για το αυριανό φιλικό με την Κορόνα Κίελτσε.

* Δυο όμορφα γκολ πέτυχε ο Μπακασέτας στο δίτερμα, με σουτ έξω από την περιοχή. Ενώ σε μεγάλα κέφια έδειχνε ο Βάργκας.

* Λίγο πριν το δείπνο, οι παίκτες της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν βίντεο. Προφανώς με λαθη τους στο παιχνίδι με την Μπάνικ και ενδεχομένως μίνι ανάλυση για το αυριανό φιλικό.

* Την προπόνηση παρακολούθηκε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με "άγριες" διαθέσεις μετά το ρεπό
Σιμόες: "Πρώτα μιλάτε με την ΑΕΚ"
Κετσπάγια: "Όχι τα ίδια λάθη"

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ